Un nume urias din Formula 1, despre Schumacher: Este pe un drum pe care putini au calcat

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 15:15
6383 citiri
Un nume urias din Formula 1, despre Schumacher: Este pe un drum pe care putini au calcat
Foto: Hepta.ro

La doi ani de la accidentul in urma caruia viata lui Michael Schumacher s-a schimbat complet, fostii sai colaboratori si apropiati din anii petrecuti in Formula 1 si marile nume din acest sport vorbesc despre situatia acestuia.

Fostul inginer si director tehnic de la Ferrari si Benetton, din perioada de glorie a lui Schumacher, Ross Brawn, spune ca acesta "se afla pe o cale pe care putini au pasit".

Intr-un documentar realizat de postul german ARD, Brawn, in varsta de 61 de ani, povesteste cum vede recuperarea fostului campion mondial si de ce nu a renuntat la speranta, se arata intr-un material Die Welt.

"Michael Schumacher. Doi ani mai tarziu", este titlul documentarului, transmis marti seara, cand s-au implinit doi ani de la dramaticul accident.

"Michael Schumacher a crescut intr-un mediu in care doar victoriile au contat. Ma gandesc ca a castiga este ancorat in ADN-ul sau, a fost mereu inteligent si mai puternic de atat. Michael ne-a oferit de atatea ori surprize", a spus Ross Brawn.

In varsta de 61 de ani, acesta a colaborat cu Michael Schumacher mai mult de 15 ani, iar de numele sau se leaga cele mai mari succese realizate de german in Formula 1 - titlurile cu Benetton din 1994 si 1995 si cu Ferrari, din perioada 2000-2004.

Un apropiat de-al lui Michael Schumacher rupe tacerea: Cum se simte fostul mare sportiv

Fost coleg al lui Schumacher, la doi ani la accident: Inca mai cred intr-un miracol!

Veste extraordinara despre Michael Schumacher - Bild dezvaluie "adevarul" despre fostul mare sportiv

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Doi ani de la accidentul lui Michael Schumacher - Ultimele informatii despre starea acestuia

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului sunt tot mai putine.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ross Brawn accident Schumacher, #Michael Schumacher accident schi , #accident Michael Schumacher