Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher: Tot mai putine vesti si tot mai multi bani cheltuiti

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 11:49 4140 citiri
Foto: Facebook/ Michael Schumacher

Joi s-au implinit 3 ani de la accidentul in care fostul mare campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost implicat pe o pista de schi din Franta, iar costurile recuperarii sale sunt uriase, chiar daca progresele sunt mici.

Daily Star scrie ca peste 16 milioane de euro reprezinta cheltuieli medicale, dupa ce Schumacher a revenit acasa, in septembrie 2014.

La locuinta sa din Geneva, fostul mare campion are parte de un tratament de aproape 135.000 de euro saptamanal, fiind ingrijit de o echipa de 15 medici si asistente.

Chiar si asa, insa, averea sa se ridica la cel putin 500 de milioane de euro, anul trecut fiind estimata chiar la 700 de milioane de euro.

Pentru a face rost insa de bani cash, sotia sa, Corinna, a fost nevoita sa vanda avionul privat al lui Schumacher si o casa de vacanta din Norvegia.

In ce priveste starea sa de sanatate, managerul Sabine Kehmas a spus ca familia si stafful sau nu vor da publicitatii informatii actualizate: "Sanatatea lui Michael nu este o chestiune publica, astfel ca vom continua sa nu facem niciun comentariu in aceasta privinta".

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News