Se implinesc 5 ani de la teribilul accident al lui Michael Schumacher. Fanii lui "Schumi" pot primi o veste neasteptata pe 3 ianuarie

Sambata, 29 Decembrie 2018, ora 14:49 4256 citiri
Foto: Twitter / Michael Schumacher

Starea lui Michael Schumacher este inca o enigma, la fix 5 ani dupa accidentul devastator pe care marele pilot german l-a suferit la schi in Franta, pe 29 decembrie 2013, pe partia de schi de la Meribel.

De 5 ani de zile, pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher, multiplu campion mondial, nu a mai fost vazut de publicul larg, iar singurele informatii despre starea sa medicala au fost doar simple zvonuri, sau informatii lansate de fosti colaboratori care l-au vizitat, sau oameni care l-au tratat in trecut.

Totusi, data de 3 ianuarie ar putea aduce vesti noi pentru fanii lui "Schumi", avand in vedere ca la debutul anului viitor, marele pilot va implini varsta de 50 de ani: "Cel mai bun cadou la implinirea a 50 de ani ar fi ca fanii sa si-l aminteasca asa cum e! Adica cel mai bun pilot!", a fost declaratia fostului manager al lui Schumacher, Sabine Khem, conform Daily Mail.

In plus, pe 3 ianuarie va fi inaugurata si o expozitie la Muzeul Ferrari de la Maranello, intitulata Michael 50.

Se stie faptul ca de la data de 9 septembrie 2014, Michael Schumacher se afla in locuinta familiei sale de pe malul lacului Geneva, iar tratamentul sau saptamanal costa in jur de 55.000 de euro.

Germanul are 7 titluri de campion mondial, ultimul cucerit in 2004, fiind considerat cel mai mare pilot de Formula 1 care a concurat vreodata.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News