Scandal de proportii in familia Schumacher: Acuzatii serioase la adresa sotiei lui Michael

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 21:23
23789 citiri
Scandal de proportii in familia Schumacher: Acuzatii serioase la adresa sotiei lui Michael
Foto: Hepta.ro

Familia lui Michael Schumacher este implicata intr-un scandal de proportii, sotia fostului mare pilot de Formula 1 fiind acuzata ca nu le permite prietenilor acestuia sa-l viziteze.

Dupa valul de comentarii despre starea lui "Schumi" din aceasta saptamana, provocat de cativa jurnalisti nemti care au scris ca acesta si-a revenit spectaculos si poate merge, informatie negata oficial, fostul manager al lui Michael a iesit la atac.

Willi Weber o acuza pe Corinna Schumacher ca nu ii permite sa isi vada prietenul si fostul client.

"Corinna nu imi permite niciun fel de contact cu Michael. Am incercat de o multime de ori sa obtin acordul ei pentru a-l vizita, insa de fiecare data fara succes. Nu pot sa spun de ce, nu cunosc motivele ei, nu stiu ce se afla in spatele acestei decizii. Intotdeauna sunt alte scuze. Recent mi s-a spus ca se tem de bacterii.

Inaintea accidentului relatia mea cu Michael era excelenta. Cu doua saptamani inainte stateam la Stuttgart si ne faceam planuri de viitor. Planuri pe care acum nu le mai putem implementa.

Aceasta situatie este groaznica pentru mine. Chiar si familia sufera. Familiile noastre au fost apropiate 25 de ani, iar acum nu putem sa intelegem aceasta atitudine", a spus Weber pentru tabloidul Bild.

Veste extraordinara despre Michael Schumacher - Bild dezvaluie "adevarul" despre fostul mare sportiv

Willi Weber a fost managerul lui Michael Schumacher nu mai putin de 22 de ani, in perioada 1988 - 2010.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce a cazut si s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Un apropiat de-al lui Michael Schumacher rupe tacerea: Cum se simte fostul mare sportiv

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

O revista din Germania anunta ca Michael Schumacher poate merge din nou - familia sportivului reactioneaza dur

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa, transformata intr-o adevarata unitate medicala de recuperare.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului sunt tot mai putine.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Schumacher scandal familie, #Schumacher Willi Weber, #Schumacher accident coma, #Michael Schumacher stare sanatate , #accident Michael Schumacher