Procuratura germana ofera primele detalii in cazul fotografiilor cu Michael Schumacher

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 09:01 33149 citiri
Foto: Hepta.ro

Procuratura germana a oferit primele declaratii de la izbucnirea cazului in care mai multe fotografii cu Michael Schumacher de dupa accidentul tragic au fost oferite unor publicatii din intreaga lume, in schimbul unor sume de bani.

Autoritatile germane au declansat o ancheta pentru a afla cine este persoana care l-a fotografiat pe Schumacher, iar apoi a incercat sa vanda imaginile catre diverse publicatii, conform Wunder Weib.

Procuratura din Offenbug a mentionat ca, deocamdata, persoana in cauza nu a fost gasita, dar in acest caz s-au strans deja multe probe.

"Persoana respectiva a oferit publicatiilor imagini facute in secret cu Michael Schumacher si a cerut in schimb sume mari de bani", au declarat reprezentanii procuraturii din Offenburg.

Exista indicii clare conform carora un paparazzo s-ar fi deghizat intr-un doctor si a reusit astfel sa intre in locuinta lui Michael Schumacher, unde l-a fotografiat.

Nicio publicatie din Germania nu a dorit sa plateasca sumele de bani solicitate, respectand astfel dorinta familiei Schumacher, care a cerut discretie.

De altfel, sotia lui Schumacher, Corinna, s-a declarat socata cand a aflat de acest caz.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale au fost tot mai putine.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News