Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: Sunt semne incurajatoare

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 09:35
9530 citiri
Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: Sunt semne incurajatoare
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Michael Schumacher in perioada in care acesta domina campionatul de Formula 1 a oferit noi detalii despre starea de sanatate a fostului pilot.

Ross Brawn, fost manager al unor echipe ca Ferrari sau Mercedes, a vorbit despre situatia in care se afla acesta.

Brawn a precizat ca nu poate oferi foarte multe detalii pentru ca vrea sa respecte decizia familiei de a tine totul privat, insa a explicat ca sune semne incurajatoare pentru recuperare.

"Familia a ales sa tina perioada de recuperare a lui Michael privata si vreau sa respect acest lucru. Sunt semne incurajatoare si toti ne rugam in fiecare zi sa vedem tot mai multe. Este dificil pentru mine sa spun mai multe si, in acelasi timp, sa respect dorinta familiei.

Tot ce vreau sa spun este ca sunt multe speculatii cu privire la starea lui Michael. Cele mai multe dintre ele sunt false. Noi ne rugam in fiecare zi sa vedem progrese si ca intr-o zi sa il vedem pe Michael recuperat dupa acest accident groaznic", a spus Brawn, citat de BBC.

Citeste aici ce spune avocatul lui Schumacher despre starea de sanatate a fostului pilot

Ross Brawn a colaborat cu Michael Schumacher la toate cele sapte titluri mondiale castigate de german in Formula 1.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale sunt tot mai putine.

M.D.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Schumacher accident stare sanatate, #Ross Brawn Schumacher accident, #Schumacher recuperare accident , #accident Michael Schumacher