Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Continua sa lupte"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 18:024375 citiri
Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Continua sa lupte"
Foto: Hepta

Dupa luni intregi in care nu s-a mai aflat nimic despre starea lui Michael Schumacher, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, a oferit cateva detalii.

Referindu-se foarte putin la situatia actuala a septuplului campion mondial al Formulei 1, seful FIA a precizat ca acesta continua sa lupte pentru recuperare.

Schumacher a fost inclus recent, alaturi de toti fostii campioni mondiali din Formula 1, in nou infiintatul Hall of Fame al forului international.

"Mi-ar fi placut sa il si pe Michael aici, cu noi. Pot sa va spun insa ca el continua sa lupte!", a spus Jean Todt, citat de Bild.

Premiul acordat la acceptarea in Hall of Fame a fost primit de managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, insa aceasta a refuzat sa discute despre starea lui de sanatate.

"Stim cu totii ca Michael ar fi trebuit sa fie aici si sunt sigura ca i-ar fi placut asta. El i-a respectat mereu pe toti cei de aici si sunt convinsa ca s-ar fi simtit onorat.

Ceea ce l-a facut pe Michael sa fie atat de special si sa aiba atat de mult succes a fost pasiunea lui pentru acest sport", a precizat Kehm.

Michael Schumacher este in continuare intr-o stare extrem de serioasa dupa accidentul de schi suferit in urma cu aproape 4 ani.

El se afla in vila sa din Elvetia care a fost transformata intr-o adevarata clinica de recuperare, insa nu se stie nimic despre eventualele progrese pe care acesta le-ar fi facut.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii