Nicio veste despre starea lui Michael Schumacher: Situatia este foarte trista

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 22:227845 citiri
Nicio veste despre starea lui Michael Schumacher: Situatia este foarte trista
Foto: Hepta

Familia Schumacher a inchis portile de comunicare nu doar cu mass-media, ci si cu apropiatii, vestile despre starea septuplului campion mondial de Formula 1 fiind inexistente.

Un prieten apropiat al germanului, Mats Nordstrom, sustine ca nici el si nici alti amici de-ai lui Schumi nu stiu ce se intampla cu acesta.

"Am vorbit cu mai multe persoane care il cunosc pe Michael foarte, foarte bine, dar nimeni nu a aflat vreo noutate in ultima perioada. Situatia lui este trista, foarte trista", a spus acesta intr-un interviu publicat recent de suedezii de la Expressen.

Reactia sa vine la scurt timp dupa ce fostul sef al lui Schumacher, Ross Brawn, a transmis ca familia germanului nu vrea ca vestile despre starea lui Michael sa devina publice.

Se crede ca sotia lui Schumi a luat aceasta hotarare drastica dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora fostul mare sportiv ar fi fost fotografiat recent de unul dintre cei care au avut posibilitatea sa il vada si care ar fi dispus acum sa vanda fotografia.

Cu toate acestea, desi au trecut cateva saptamani de la lansarea acestui zvon, niciun tabloid nu a publicat presupusa imagine a lui Schumacher pe patul de spital.

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
arsul
rank 3
14 milioane de euro a costat gluma ,si mina nu se inchide