Mesaj emotionant al managerului lui Schumacher: Ce-a raspuns cand a fost intrebat de starea fostului pilot

Luni, 06 Februarie 2017, ora 10:279605 citiri
Mesaj emotionant al managerului lui Schumacher: Ce-a raspuns cand a fost intrebat de starea fostului pilot

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a oferit in weekend noi declaratii despre fostul mare pilot de Formula 1.

Kehm a facut un apel catre fanii lui Schumi, pe care i-a rugat sa celebreze in continuare triumfurile septuplului campion din F1, fara sa tina cont de situatia acestuia.

"Oamenii nu stiu daca mai e normal sa celebrezi succesele din trecut avand in vedere situatia. Totusi, Michael a separat mereu viata personala de cea sportiva, asa ca fanii ar trebui sa celebreze in continuare", a spus Sabine Kehm, conform Motorsport Total.

Cand vine vorba insa de starea de sanatate a fostului campion, Kehm continua sa refuze sa faca dezvaluiri.

"Familia doreste ca aceste informatii sa fie pastrate private. Suntem in continuare uimiti de cate mesaje de incurajare primi de la fani", s-a limitat a spus Sabine Kehm.

29 decembrie 2013 e data la care Michael Schumacher a suferit un groaznic accident in timp ce schia.

Dupa cateva luni in care s-a luptat pentru a ramane in viata, Schumacher a fost transferat la casa sa din Elvetia, pentru recuperare, iar de atunci informatiile despre starea sa de sanatate sunt tinute secret.

La sfarsitul anului trecut, in instanta, in cadrul unui proces intentat de familia lui Schumacher unei publicatii care a scris ca acesta poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, ar fi declarat ca: "Nu e adevarat, nu poate merge si nu se poate ridica nici cu ajutorul specialistilor".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News