Mesaj de ultima ora al familiei lui Michael Schumacher: "Facem tot ce e omeneste posibil sa il ajutam"

Miercuri, 02 Ianuarie 2019, ora 11:58 8329 citiri
Foto: Facebook/ Michael Schumacher

Cu o zi inainte ca Michael Schumacher sa implineasca 50 de ani familia septuplului campion mondial a transmis un mesaj in care s-a vorbit pe scurt si despre situatia fostului pilot.

In comunicatul de presa semnat "familia Schumacher" fanii germanului sunt asigurati ca se depun toate eforturile posibile pentru a-l ajuta pe acesta sa isi revina.

"Puteti fi siguri ca este pe cele mai bune maini si ca facem tot ceea ce este omeneste posibil pentru a-l ajuta. Ca rugam sa intelegeti ca respectam dorintele lui Michael tinand un subiect atat de sensibil cum este starea lui de sanatate privat", se arata in mesajul familiei Schumacher.

Cu ocazia aniversarii lui Michael, fundatia fondata de familie, Keep Fighting, a creat un muzeu virtual, iar o aplicatie pentru telefoanele mobile va fi lansata joi, in ziua in care "Schumi" implineste 50 de ani.

Michael Chumacher a suferit un accident foarte grav in data de 29 decembrie 2013, atunci cand a cazut pe o partie de schi si s-a lovit puternic cu capul de o stanca.

A fost tinut in coma timp de sase luni, iar din septembrie 2014 este ingrijit acasa de personal medical de specialitate.

Familia sa a oferit extrem de putine detalii despre starea lui actuala, astfel ca nu putini sunt cei care speculeaza ca fostul pilot se afla intr-o stare "vegetativa", neputand sa se miste sau sa comunice.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii