Managerul lui Michael Schumacher explica de ce refuza sa ofere informatii despre starea de sanatate a fostului campion mondial

Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 17:00 4313 citiri
Foto: Hepta.ro

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a explicat motivul pentru care nu a mai facut publica nicio informatie despre starea de sanatate a fostului campion mondial.

Kehm sustine ca nu face decat sa respecte o dorinta mai veche a lui Schumacher, care dorea sa stea cat mai departe de presa, inca din vremea in care nu avea probleme medicale.

"In general, presa nu a avut acces la informatii personale despre Michael si Corinna. Mai demult, cand am avut o discutie mai lunga cu el mi-a zis 'N-are sens sa ma mai cauti anul viitor, voi disparea'.

Cred ca acesta era visul lui secret, sa se poata rupe de presa intr-o zi. Din acest motiv acum vreau sa-i protejez dorinta si sa nu las informatiile sa se scurga", a afirmat Kehm, conform The Irish Sun.

Accidentul lui Michael Schumacher, in ordine cronologica:

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale au fost tot mai putine.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News