Jean Todt vine cu vesti bune despre starea lui Michael Schumacher

Marti, 30 Iulie 2019, ora 13:45 10650 citiri
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Fostul sef al Ferrari, Jean Todt, dezvaluie ca Michael Schumacher face progrese considerabile in recuperarea de dupa accidentul suferit in urma cu aproape 6 ani, in timp ce schia pe o partie din Franta.

Potrivit acestuia, Michael Schumacher urmareste la TV curse de Formula 1.

"Sunt intodeauna atent cand fac astfel de declaratii, dar e adevarat, am vazut o cursa de Formula 1 alaturi de Michael Schumacher, la casa sa din Elvetia", a dezvaluit Jean Todt la Radio Monte-Carlo (RMC).

"Michael se afla pe maini bune si nu va renunta la lupta. Bineinteles ca prietenia noastra nu e la fel de stransa ca inainte, asta deoarece nu putem comunica cu aceeasi usurinta. Continua sa lupte, la fel cum si familia sa o face. Eu si familia lui suntem pozitivi, in ciuda acestor circumstante", a continuat acesta.

Todt il viziteaza frecvent pe Schumacher in Elvetia, insa a refuzat sa ofere mai multe detalii, "din respect pentru familia sa".

Michael Schumacher, ajuns la 50 de ani, n-a mai fost vazut in public de la accidentul suferit in urma cu cinci ani si jumatate in Alpii francezi, in urma caruia a fost mai multe luni in coma.

In prezent e tratat la casa sa din Elvetia, iar familia fostului mare pilot de Formula 1 refuza sa ofere detalii despre starea sa de sanatate.

I.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News