Fiul lui Michael Schumacher are un obiectiv indraznet

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 22:035463 citiri
Fiul lui Michael Schumacher are un obiectiv indraznet
Foto: Instagram/Mick Schumacher

Mick Schumacher, fiul pilotului de Formula 1 Michael Schumacher, spune ca desi deocamdata participa in competitiile auto de Formula 3, obiectivul sau este de a ajunge in Campionatul Mondial de Formula 1.

''Visul si obiectivul meu este de a ajunge in Formula 1. Ma concentrez doar pe ceea ce fac eu, nu ma uit la alti piloti, pentru ca fiecare progreseaza in ritmul sau, deci nu am ce sa compar'', a spus Mick Schumacher, referindu-se la faptul ca in F1 participa deja piloti tineri, ca Lance Stroll (18 ani) sau Max Verstappen, care a luat startul in prima cursa cand avea doar 17 ani.

In varsta de 18 ani, Mick afirma ca inainteaza ''pas cu pas'' spre obiectivul sau si ca incearca sa se pregateasca la modul cel mai serios pentru a putea face saltul in cariera sportiva.

''Am atacat primul sezon in F3 avand ca obiectiv deocamdata sa invat cat mai multe. Sunt multumit de ce am realizat in acest an'', a spus fiul celebrului Michael Schumacher, care a terminat al 12-lea in clasamentul general pe 2017 al pilotilor din F3.

Michael Schumacher, care se afla in continuare in convalescenta dupa un grav accident de schi petrecut in decembrie 2013, are in palmares 91 de victorii in Formula 1, prima in Belgia in 1992, iar ultima in China in 2006.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News