Familia lui Michael Schumacher, pusa la zid de un om de incredere al fostului mare campion

Luni, 15 Februarie 2016, ora 07:147188 citiri
Familia lui Michael Schumacher, pusa la zid de un om de incredere al fostului mare campion
Foto: Hepta.ro

La mai bine de doi ani de la tragicul accident in care fostul mare campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost implicat pe o partie de schi din Franta, informatiile despre starea de sanatate a acestuia sunt tinute ascunse.

Ultimele vesti pe cale oficiala despre Michael Schumacher dateaza de mai bine de un an, iar unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului sportiv, Willi Weber, acuza familia ca nu spune adevarul.

Fostul manager al lui Schumacher a facut astfel un apel catre familia acestuia sa faca public adevarul, indiferent cat de dureros ar fi.

"Fanii lui Michael ar fi mult mai fericiti daca ar afla adevarul despre sanatatea sa. De asemenea, ar fi important si pentru toti oamenii care au lucrat atatia ani cu el. Cu siguranta toata lumea ar intelege situatia mai bine", a spus Weber pentru Tuttosport.

Willi Weber a criticat familia lui Schumacher si la finalul anului trecut, cand a aratat-o cu degetul pe sotia Corinna pentru ca i-a interzis sa-l vada pe Michael.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale sunt tot mai putine.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News