Familia lui Michael Schumacher face un anunt important la trei ani de la tragicul accident

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 07:11 34266 citiri
Foto: Hepta.ro

In curand se vor implini trei ani de la tragicul accident in care fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a fost implicat.

Cu acest prilej, familia fostului mare sportiv a anuntat ca, de acum inainte, nu va mai face niciun anunt oficial cu privire la starea de sanatate a acestuia.

Nu se cunoaste motivul pentru care a fost luata aceasta decizie, singura explicatie oficiala fiind respectarea intimitatii lui Schumacher.

"Starea de sanatate a lui Michael nu este o chestiune publica, astfel incat nu vom mai face niciun comentariu de acum inainte pentru a proteja intimitatea sa cat mai mult posibil.

Suntem constienti ca este dificil de inteles pentru unii oameni, dar suntem in acord complet cu starea lui Michael si le multumim celor ce ne vor intelege", se arata intr-un comunicat de presa semnat de managerul familiei Schumacher, Sabine Kehm, transmis agentiei AFP.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale au fost tot mai putine.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News