Familia lui Michael Schumacher, acuzata ca ascunde adevarul in cazul fostului campion mondial

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 16:05 8443 citiri
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher acuza familia fostului mare sportiv ca ascunde adevarul in privinta starii de sanatate a acestuia.

Fostul manager al lui Schumacher, Willi Weber, a acuzat-o pe sotia lui Michael, Corinna, ca tine adevarul departe de fanii fostului sportiv.

"Familia Schumacher nu spune intreg adevarul! Vorbesc insa degeaba, nu se mai tine cont de parerea mea. Cand sunt singur acasa si suna telefonul, de multe ori simt ca va fi Michael si-mi va spune 'Willi, ce mai faci?' Speranta moare ultima", a afirmat Willi Weber, citat de The Mirror.

La sfarsitul anului trecut, familia Schumacher a anuntat ca nu va mai face niciun anunt cu privire la starea de sanatate a lui Michael.

Cazul Schumacher, in ordine cronologica

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale au fost tot mai putine.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii