Cele mai recente detalii despre starea lui Michael Schumacher: Declaratiile facute de avocatul sau la tribunal

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 13:21 9204 citiri
Foto: Hepta

Avocatul lui Michael Schumacher a facut o serie de dezvaluiri de ultima ora despre starea septuplului campion mondial din Formula in sala de judecata.

Familia lui Schumi a dat in judecata revista germana Bunte dupa publicarea unui articol in care jurnalistii sustineau ca Michael Schumacher poate chiar sa mearga.

Informatiile au fost negate de reprezentantii lui Schumacher la vremea respectiva, in finalul anului trecut, iar dupa aceea a urmat actionarea in instanta a revistei.

La cel mai recent termen, avocatul Felix Damm a vorbit despre starea lui Schumacher.

"Nu poate merge", a spus acesta, citat de Mirror. Avocatul a adaugat ca fostul pilot de Formula 1 nu poate sa stea in picioare nici macar cu ajutorul infirmierilor.

Verdictul in acest proces este asteptat in luna octombrie si nu putini sunt cei care banuiesc ca publicatia germana a tinut ca acest litigiu sa continue doar pentru ca reprezentantii lui Schumacher sa fie obligati sa vorbeasca despre starea sa.

Fostul sportiv a suferit un grav accident la schi in decembrie 2013, de atunci el avand nevoie de ingrijire medicala permanenta.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii