Cel mai dificil moment în filmele pentru adulți: ”Plecăm cu toții acasă!” Dezvăluirile unei actrițe celebre FOTO

Duminica, 17 Iulie 2022, ora 13:10 113982 citiri
Mia Malkova

Actrița Mia Malkova, una dintre cele mai recunoscute din industria filmelor pentru adulți, a dezvăluit câteva detalii despre înregistrările producțiilor erotice.

Malkova a detaliat procesul pe care îl parcurg actorii și actrițele porno, de la machiaj până la filmarea scenelor.

"Trebuie să-ți faci părul și machiajul, acesta este de obicei primul lucru. Durează aproximativ o oră și jumătate. Apoi faci imagini statice. Fotografiile frumoase, înainte ca machiajul să fie ruinat, care sunt folosite apoi pentru a promova videoclipurile" a declarat actrița de 26 de ani într-un interviu pentru Pillow Talk.

După ședința foto, actorii înregistrează scene introductive în videoclipuri și în final pe cele care conțin relații sexuale, dar Mia Malkova a asigurat că protagoniștii nu fac sex în adevăratul sens al cuvântului în timpul înregistrărilor, iar deseori actorii sunt tratați cu lubrifiant pentru a oferi o imagine de prospețime.

„Se fac toate pozițiile, dar de fapt nu se face sex cu adevărat, chiar se fac pauze între poziții”, a detaliat Malkova.

Principala problemă care poate apărea în înregistrări este că actorul nu reușește să obțină timpii necesari și termină înainte de timp, ceea ce presupune că filmările se opresc.

„Dacă tipul termină prematur și nu poate termina scena, plecăm cu toții acasă și probabil că nu va mai fi angajat”, a explicat actrița.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News