La ce distanță este Messi de Cristiano Ronaldo după ce a reușit golul 800 al carierei VIDEO

Vineri, 24 Martie 2023, ora 09:16
2573 citiri
La ce distanță este Messi de Cristiano Ronaldo după ce a reușit golul 800 al carierei
VIDEO
Leo Messi

Lionel Messi a marcat al 800-lea gol din cariera sa, în cursul meciului amical câştigat de selecţionata de fotbal a Argentinei, cu scorul de 2-0, în faţa echipei statului Panama, joi seară, pe Estadio Monumental din Buenos Aires, în faţa a 83.000 de spectatori.

Aceasta a fost prima partidă disputată de naţionala Albiceleste după câştigarea titlului de campioană a lumii, pentru a treia oară în istoria sa, la sfârşitul anului trecut în Qatar.

Messi a marcat până acum 99 de goluri în tricoul naţionalei Argentinei, celelalte fiind reuşite la nivel de club: 672 pentru FC Barcelona, în 778 de meciuri, şi 29 pentru Paris Saint-Germain, actuala sa echipă, în 65 de partide.

Cel mai bun marcator din fotbalul internaţional rămâne însă marele rival al lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo, cu un total de 830 de goluri (120 pentru echipa naţională, un record absolut, şi 710 la nivel de club).

După Panama, marţi va fi rândul echipei micuţei insule Curacao din Caraibe (160.000 de locuitori), să înfrunte campioana mondială într-un amical, de această dată la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

Cine a marcat un gol fabulos pentru Argentina, în absența lui Messi VIDEO
Cine a marcat un gol fabulos pentru Argentina, în absența lui Messi VIDEO
Fără Lionel Messi, accidentat, Argentina a învins Costa Rica, scor 3-1, într-un meci amical disputat, marţi, la Los Angeles. Argentina s-a impus graţie unui gol superb marcat de Angel Di...
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
#messi, #cristiano ronaldo, #Argentina, #panama, #messi golul 800 , #Leo Messi