Un mercenar Wagner care și-a omorât mama în bătaie a fost declarat erou în Rusia, după ce a fost lichidat în Ucraina

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 13:58
6368 citiri
Un mercenar Wagner care și-a omorât mama în bătaie a fost declarat erou în Rusia, după ce a fost lichidat în Ucraina
Sergehi Molodțov, în vârstă de 46 de ani, lichidat în Ucraina FOTO e1.ru

Un alt fost deținut Wagner care a murit în războiul împotriva Ucrainei a fost declarat „erou” și înmormântat cu onoruri militare în Rusia.

„Eroul” proaspăt lichidat era locuitor al orașului Serov, regiunea Sverdlovsk din Federația Rusă, și a ispășit o pedeapsă pentru că și-a bătut propria mamă până la moarte.

A reușit să iasă din colonia penitenciară în care se afla datorită lui Evgheni Prigojin, liderul grupării „Wagner” PVKi, scrie publicația locală rusă „Ekaterinburg Online”.

Pe 5 ianuarie, Sergehi Molodțov, în vârstă de 46 de ani, lichidat în Ucraina, a fost înmormântat cu onoruri militare în orașul Serov, regiunea Sverdlovsk. Molodțov semnase un contract cu PMK „Wagner”.

Sicriul mercenarului a fost purtat în timpul înmormântării de către militari, veterani, oficiali și persoane publice care i-au mulțumit „pentru curaj și eroism” în cuvântările de adio.

"Era o persoană creativă, angajată în sculptarea oaselor, lucra într-un atelier de bijuterii. Rudele își amintesc de Serghei ca pe o persoană extraordinară, care iubea viața. Era o persoană cinstită. Întotdeauna a răspuns la necazurile altora, i-a ajutat pe cei slabi și nevoiași. Îi plăcea muzica, libertatea, viteza. O amintire strălucitoare!" - a spus în discursul de la înmormântarea mercenarului un reprezentant al guvernului local.

Un dosar al instanței de la Serov conține o sentință pronunțată pe numele lui Molodțova în martie 2017. În document se menționează că Seghei locuia cu colegul său de cameră și avea grijă de mama sa în vârstă. A abuzat de alcool și într-o seară, când s-a îmbătat, a bătut-o până la moarte”, scrie publicația locală.

În textul verdictului, adaugă jurnaliştii, se precizează că inculpatul Molodțov i-a dat cel puţin şase lovituri în cap, trunchi şi membre bătrânei mame. I-a rupt maxilarul, umărul, i-a zdrobit fața și capul. Pensionara a murit din cauza rănilor.

Înainte de uciderea mamei sale, Molodțov era deja judecat pentru că mai bătuse intenționat o persoană, ceea ce a dus la moartea ei, în orașul Ussurisk. Apoi a fost condamnat la 9 ani de închisoare, dar a fost eliberat condiționat.

Pentru uciderea mamei sale, tribunalul din Serov l-a condamnat la 11 ani și 5 luni într-o închisoare cu regim strict. Datorită lui Prigojin și noilor realități rusești, a ispășit doar puțin peste 5 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un nou atac masiv al Rusiei asupra Harkovului. "Oraşul este atacat cu drone Shahed"
Un nou atac masiv al Rusiei asupra Harkovului. "Oraşul este atacat cu drone Shahed"
Atacurile cu drone din timpul nopţii de sâmbătă spre duminică ale Rusiei asupra Ucrainei s-au concentrat asupra oraşului Harkov, din nord-estul Ucrainei, continuând un model care pare să se...
Viktor Orban: ”Ungaria vrea să stea departe de războiul din Ucraina. Nu e al nostru”
Viktor Orban: ”Ungaria vrea să stea departe de războiul din Ucraina. Nu e al nostru”
Ungaria nu se va implica de nicio parte a războiului dintre Rusia şi Ucraina, cât timp are un "guvern naţional", a declarat prim-ministrul Viktor Orban într-un interviu vineri la radioul...
#mercenari wagner, #lichidare, #Ucraina, #erou, #Rusia, #criminal, #mama, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina