Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Optează pentru un Mercedes-Benz A-Class de la Auto Schunn România

Advertorial
Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 15:40
5742 citiri
Optează pentru un Mercedes-Benz A-Class de la Auto Schunn România
FOTO: auto-schunn.ro

Dacă vrei un model inovativ marca Mercedes ai la dispoziție modelul A-Class, sub formă de limuzina, compact si plug-in hybrid, pe care îl găsești la Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Modelele Mercede-Benz A-Class sunt compacte, performante, ingenios construite și surprind prin performanțele sportive.

Unul din cele mai interesante modele este Mercedes-Benz A 180 d 7G-DCT Camera Park LED.

Făcând parte din gama de autoturisme rulate de la Auto Schunn, această limuzină este fabricată în anul 2019 și are un rulaj de doar 25.000 km la bord. O poți achiziționa din reprezentanță la prețul promoțional de 24.857 EUR fără TVA cu discount de la prețul de listă de 29.580 EUR fără TVA.

Acest autoturism diesel are o putere de 115 cp și o capacitate cilindrică de 1461 cmc, având un consum mediu de doar 4.5 l/100 km. Aspectul exterior este elegant și puternic datorită caroseriei vopsite metalizat alb polar și a jantelor masive din aliaj de 16 inch.

Modelul beneficiază de transmisie automată 7 G-DCT, pachet opțional de parcare inclusiv camera pentru marșarier, sistem de monitorizare a presiunii în roți și faruri cu halogen pentru o vizibilitate accentuată. drumurile sunt mai ușor de parcurs datorită pachetului de lumini și a sistemului de ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie.

Sistemele de asistență activă pentru siguranță oferă o experiența de șofat relaxantă, ajutând la menținerea benzii de rulare, la frânare sau la manevre dificile în spații înguste, cu ajutorul asistenței active la parcare Parktronic.

Un alt autovehicul apreciat, din Clasa A de la Mercedes-Benz, este modelul A 250 e AMG Advantage Thermtronic. Limuzina rulată este personalizată datorită caroseriei vopsite cu Manufaktur roșu patagonia Bright, perfect asortată cu interiorul de culoare neagră și ornamente de aluminiu. Autoturismul este disponibil în oferta de auto rulate Auto Schunn la prețul de 38.690 EUR fără TVA redus de la prețul de listă de 46.041 EUR, fără TVA.

Compactă și dinamică, mașina are doar 7800 km la bord și funcționează în sistem plug-in hybrid benzină. Pachetul Advantage este completat de linia de echipare AMG cu Thermatic. detaliile interioare sunt menite să ofere un confort sporit cu ajutorul realității augmentate MBUX, scaunelor încălzite cu suport lombar și funcția de memorare.

Pachetul de conectivitate și navigație integrează cu ușurință smartphone-ul tău cu ajutorul Apple Carplay sau Android auto. Asistență activă pentru menținerea benzii de rulare și asistența la frânare facilitează un rulaj ușor datorită în principal sistemului de frânare îmbunătățit. Parcarea cu ajutorul Parktronic ajută la manevrarea vehiculului chiar și în spații înguste și dificil de accesat, evitând cu succes accidentele.

Pachetul de oglinzi interioare și exterioare este conceput pentru a sporiți siguranța la bord, împreună cu sistemul de ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie și parasolarul cu oglindă de curtoazie iluminată.

Vehiculele rulate de la Auto Schunn beneficiază de garanție de producător Mercedes Benz și pot fi achiziționate cu ajutorul unor pachete de leasing și finanțare, inclusiv prin buy-back.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Mercedes, #mercedez benz, #a class, #Mercedes Benz A Class , #stiri auto