Meghan Markle și prințul Harry, ”declarație de război” pentru William și Kate. Motivul scandalului

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 13:17 9432 citiri
Meghan Markle și prințul Harry

Netflix a lansat joi, 1 decembrie, primele imagini ale mult-aşteptatului serial documentar despre viaţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry.

Acest prim trailer prezintă câteva fotografii alb-negru din viaţa privată a cuplului. „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise”, spune Prinţul Harry. „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”.

Meghan şi Harry, care s-au despărţit de familia regală la începutul lui 2020, în septembrie acelaşi an au semnat un acord de milioane de dolari cu Netflix. Ei au negat atunci, prin purtător de cuvânt „că participă la vreun reality show”.

"Harry Meghan" se prezintă aşadar ca un serial documentar, şi nu un reality show, care va fi difuzat „în curând” pe platformă.

Potrivit jurnalistului Omid Scobie, autorul unei cărţi despre cuplu, documentarul va fi difuzat pe 8 decembrie. Include mărturii „de la prieteni, membri ai familiei şi istorici care discută despre starea Commonwealth-ului şi despre relaţia familiei regale britanice cu presa”.

Trailerul promoțional, care a fost postat online în a doua zi a vizitei de mare importanță a Prințului și Prințesei de Wales în SUA, a spulberat orice speranță că ducii de Sussex vor îngropa securea ”războiului” cu familia regală, conform presei britanice care vorbește chiar despre o adevărată ”declarație de război”.

De asemenea, se pare că dezamăgirea e cu atât mai mare cu cât lansarea coincide cu călătoria lui William și Kate în SUA, prima lor vizită pe tărâm american din 2014.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News