Meghan Markle, primul discurs în Marea Britanie după 2 ani. Cum a fost primită ducesa de Sussex VIDEO

Marti, 06 Septembrie 2022, ora 12:19
3306 citiri
Meghan Markle, primul discurs în Marea Britanie după 2 ani. Cum a fost primită ducesa de Sussex VIDEO
Meghan Markle

Ducesa de Sussex i-a îndemnat pe tinerii lideri din întreaga lume să-şi „cimenteze locul în istorie” contribuind la „crearea unui viitor mai bun”, scrie The Guardian.

În deschiderea summitului One Young World de la Manchester, Meghan Markle le-a spus delegaţilor din 202 de ţări şi teritorii: „Voi sunteţi viitorul... sunteţi prezentul”.

Ea a adăugat: „Voi sunteţi cei care conduceţi schimbările pozitive şi necesare pe tot globul acum, chiar în acest moment.”

În primul ei discurs în Marea Britanie de când ea şi Harry au plecat în California, ducesa a spus că este „foarte plăcut să revin în Marea Britanie” şi să revină la One Young World, alături de care este consilier din 2014.

Ea a vorbit despre „nervozitatea” şi „momentul ei de conştientizare” atunci când a participat la primul ei summit. „Eram fata de la 'Suits' şi am fost înconjurată de lideri mondiali, umanitari, prim-miniştri şi activişti pe care îi admir”, a spus ea.

Vorbind despre maternitate, Meghan a spus: „Viziunea mea asupra lumii s-a extins exponenţial, văzând comunitatea globală prin ochii copilului meu (Archie, născut pe 6 mai 2019), şi aş întreba care este această lume pe care ar ajunge să o adopte şi ce putem face, ce pot face pentru a o face mai bună”.

A fost din nou încântată să se întoarcă împreună cu prinţul Harry. „Să mă întâlnesc din nou aici cu el, alături de mine, face ca totul să se împlinească”, a spus ea.

Meghan Markle, care a sosit ţinându-se de mână cu Harry, a fost primită cu urale când a urcat pe scena de la Bridgewater Hall din Manchester în faţa a 2.300 de delegaţi. Ultimul ei discurs din Marea Britanie a fost în martie 2020, de Ziua Internaţională a Femeii.

Vizita în Marea Britanie vine după interviul ultramediatizat al lui Meghan Markle în SUA pentru revista The Cut din New York şi după primele episoade din seria ei de podcasturi difuzate pe Spotify.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
Țara în care tutunul ar putea să dispară în viitor. Tabagismul este considerat principala cauză a morţii evitabile
Țara în care tutunul ar putea să dispară în viitor. Tabagismul este considerat principala cauză a morţii evitabile
Regatul Unit ar putea deveni treptat o ţară fără tutun. Deputaţii dezbat marţi, 16 aprilie, un proiect de lege conform căruia tinerilor în vârstă de până la 15 ani din prezent să nu li...
#Meghan Markle, #discurs, #Marea Britanie , #stiri vedete
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Markle, actrita de mana doua,
M
MadWolf
rank 5
Ar trebui sa cititi si comentariile de pe youtube