Specialistii Deloitte Romania discuta despre impactul noilor modificari privind taxele la Fondul pentru Mediu

Comunicat de presa
Joi, 15 Martie 2018, ora 17:03
7434 citiri
Specialistii Deloitte Romania discuta despre impactul noilor modificari privind taxele la Fondul pentru Mediu

BusinessMark Event Management alaturi de Deloitte Romania anunta organizarea conferintei "Deseuri de ambalaje si echipamente electrice si electronice - 2018", eveniment ce va avea loc pe 27 martie 2018 la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Scopul conferintei este de a analiza impactul noilor modificari asupra obligatiilor de raportare si asupra taxelor ce trebuie sa fie platite la Fondul pentru Mediu.

In 2018, au intrat in vigoare noi reguli metodologice de calcul al contributiilor si taxelor datorate la Fondul pentru Mediu. Acest fapt aduce modificari importante in domeniu.

In acest context, conferinta "Deseuri de ambalaje si echipamente electrice si electronice - 2018" vine in intampinarea participantilor si abordeaza urmatoarele subiecte:

  • modificarile aduse legislatiei privind taxele de mediu
  • schimbarile preconizate de modificarea legislatiei in 2018
  • programul informatic AFM - trasabilitate deseuri
  • aspecte de interes in procesul de derulare al inspectiilor AFM
  • Retrospectiva anului 2017 si perspectiva pe 2018 prin ochii OTR-urilor in cazul gestionarii deseurilor de ambalaje si gestionarii deseurilor de EEE si baterii/acumulatori
  • modificarile aduse taxei pe ambalaje, obligatiile distribuitorilor / producatorilor de EEE-uri si baterii/acumulatori
  • contractele de transfer de responsabilitate: aspecte de interes si elemente esentiale ale raportului legal si ale contractului incheiat intre operatorii economici si OTR

La final, specialistii Deloitte Romania vor prezenta abordari din practica recenta a controalelor de la AFM: documente care atesta trasabilitatea, persoana obligata la plata taxei, documente care ofera substanta necesara sistemului depozit.

Participantii au oportunitatea de a se intalni cu urmatorii speakeri:

  • CORNEL BREZUICA - Presedinte, Administratia Fondului pentru Mediu
  • ADELA LAZAR - Director General, Greenpoint Management S.A.
  • MIHAI PETRE - Senior Manager, Servicii Fiscale, Deloitte Romania
  • DANIELA NEAGOE - Manager Servicii Fiscale, Deloitte Romania
  • OVIDIU BALACEANU - Avocat, Reff & Asociatii
  • Reprezentant, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor

Conferinta se adreseaza directorilor financiari, logistica, import-export, responsabililor de taxe la Fondul pentru Mediu, precum si specialistilor de Mediu.

Evenimentul este organizat de Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management si al partenerilor media: Financiarul.ro, Jurnalul de Afaceri, Ziare.com, Gazetadestiri, Business24, Debizz, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Global Manager, Vox Capital, PRBox, Rbeconnect.

Inregistrarea la eveniment se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care ofera clientilor o gama completa de servicii integrate de consultanta.

Compania a dezvoltat o strategie solida, la baza careia se afla o gama diversificata de servicii profesionale furnizate clientilor si un numar considerabil de industrii deservite in intreaga tara.

Deloitte la dispozitia clientilor resurse internationale si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea.

Diversitatea este parte integranta a identitatii companiei.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienti si de asigurare a suportului logistic.

BusinessMark ofera posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gandite si planificate impreuna cu fiecare client astfel incat sa respecte linia de comunicare si strategia de business ale companiei.

Oferim consultanta si suport in implementare in ceea ce priveste obiectivele strategice si de business stabilite pentru eveniment si asiguram managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, productia, dar si optimizarea bugetului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
#conferinta mediu, #conferinta deseuri ambalaje DEE , #electricitate