Recialarea aduce in prim plan eroii din noi

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 15:12
1414 citiri
Recialarea aduce in prim plan eroii din noi

Impreuna cu magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Militari, ECOTIC si Recolamp aduc in prim plan eroii reciclarii, prin campania "FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!".

Persoanele care vor aduce la standul proiectului din incinta complexului Militari Auchan in perioada 14 - 27 iulie 2014 deseuri de echipamente electrice si electronice, baterii si acumulatori portabili uzati si/sau neoane sau becuri, mai putin cele cu incandescenta, devin eroi PENTRU UN MEDIU CURAT, avand sanse de a castiga premii in campanie, televizoare LED Samsung sau tablete Allview.

Magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Militari Auchan devine in perioada 14 - 27 iulie 2014 un punct de atractie pentru persoanele care vor sa protejeze mediul prin colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice, baterii si acumulatori portabili uzati si/sau neoane sau becuri arse, mai putin cele cu incandescenta.

ECOTIC si Recolamp s-au alaturat campaniei "FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!", transmitand impreuna un mesaj de sprijin si implicare privind importanta colectarii selective si a reciclarii deseurilor mentionate.

O mai buna colectare selectiva si reciclare inseamna pentru Romania indeplinirea corecta a obligatiilor asumate la nivelul UE. Inainte de orice, insa, colectarea selectiva inseamna responsabilitate fata de mediu, un pas important spre o mai buna calitate a vietii pentru cetateni.

Principiile campaniei "FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!" sunt foarte simple, menite sa aduca in prim plan un comportament prietenos cu mediul.

Fiecare persoana care aduce in perioada 14 - 27 iulie 2014 la standul destinat proiectului, un echipament electric nefunctional sau vechi, cinci baterii uzate sau cinci becuri si neoane arse, mai putin cele cu incandescenta, castiga statutul de erou PENTRU UN MEDIU CURAT.

Standul destinat proiectului se afla in incinta magazinului Media Galaxy din complexul comercial Militari Auchan, situat in Bucuresti, B-dul. Iuliu Maniu, nr. 546 - 560, sector 6.

In plus, fiecare persoana devenita erou al reciclarii primeste cate un voucher aferent fiecarei categorii de deseuri predate, prin care i se da dreptul de a participa la tombola organizata in data de 29 iulie 2014, orele 12.00, in cadrul aceluiasi magazin.

Prin tragerea la sorti organizata in cadrul tombolei din data de 29 iulie 2014 vor fi desemnati cate trei castigatori ai premiilor puse la dispozitie de catre organizatori pentru fiecare tip de deseu predat in campanie.

Astfel, vor fi trei castigatori desemnati prin tragere la sorti, dintre persoanele care au predat deseuri de echipamente electrice si electronice, trei castigatori pentru baterii si acumulatori uzati si trei castigatori pentru becuri si neoane arse.

Premiile pentru predarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) constau in trei televizoare LED Samsung 80 cm, iar pentru deseurile de baterii si acumulatori (DBA), cat si pentru deseurile de becuri si neoane, sunt puse in joc cate trei tablete Allview AX Nano 7". Sansele de castig ale participantilor la campanie sunt date de numarul de deseuri predate.

Cu cat aduceti mai multe deseuri aduse in standul proiectului, cu atat mai multe sanse de castig aveti!

Exemplu aferent mecanismului de oferire al biletelor la tombola:

  • Un echipament electric vechi sau uzat depus la standul proiectului = un bilet pentru tombola DEEE - o sansa de a castiga un televizor LED Samsung 80 cm;

  • Doua echipamente electrice vechi sau uzate depuse la standul proiectului = doua bilete pentru tombola DEEE - doua sanse de a castiga un televizor LED Samsung 80 cm'

  • Cinci baterii uzate portabile aduse la standul proiectului = un bilet pentru tombola Baterii - o sansa de a castiga o tableta Allview AX Nano 7";

  • Zece baterii uzate portabile aduse la standul proiectului = doua bilete pentru tombola Baterii - doua sanse de a castiga o tableta Allview AX Nano 7";

  • Cinci becuri sau neoane arse, mai putin cele cu incandescenta, aduse la standul proiectului = un bilet pentru tombola Becuri - o sansa de a castiga o tableta Allview AX Nano 7";

  • Zece becuri sau neoane arse, mai putin cele cu incandescenta = doua bilete pentru tombola Becuri - doua sanse de a castiga o tableta Allview AX Nano 7";

  • Cinci becuri sau neoane arse, mai putin cele cu incandescenta, cinci baterii uzate, un deseu de echipament electric = un bilet de tombola Becuri, un bilet de tombola Baterii, un bilet de tombola DEEE.

Media Galaxy, ECOTIC si Recolamp ajuta eroii din noi pentru un mediu curat!

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#reciclare deseuri electronice, #concurs reciclare, #fii erou nostru , #reciclare