Patronii din Mamaia trimit Guvernului o plangere la adresa Enel

Marti, 03 August 2010, ora 16:32
2126 citiri
Patronii din Mamaia trimit Guvernului o plangere la adresa Enel

Asociatia Patronala Mamaia va trimite Guvernului Romaniei o plangere la adresa Enel Distributie Dobrogea, din cauza intreruperilor periodice de electricitate in statiune, motiv pentru care asociatia spune ca are plangeri constante din partea clientilor si amenintari ca va fi data in judecata.

"Tinand cont de faptul ca in statiunea Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si implicit in cadrul hotelurilor, restaurantelor, teraselor etc., Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapide in acest sens.

Din cauza intreruperii constante a energiei electrice avem plangeri constante din partea clientilor nostri, amenintari ca vom fi dati in judecata, avand in vedere ca acestia au platit aceste sejururi din timp si nu accepta scuzele noastre, lucru de la sine inteles de noi", a declarat presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala.

Acesta considera totodata ca aceste probleme reprezinta "o sfidare" la adresa tuturor agentilor economici care isi desfasoara activitatea in aceasta zona, impiedicandu-i sa-si desfasoare activitatea, mai ales in aceasta perioada de plin sezon in care sunt zeci de mii de turisti in statiune.

"Prin aceasta plangere, Asociatia Patronala Mamaia doreste sa traga la raspundere si sa solicite despagubiri catre Enel pentru agentii economici din aceasta zona, in cazul in care aceasta problema nu se va remedia in cel mai scurt timp posibil", spun reprezentantii asociatiei.

Potrivit acestora, plangerea va fi transmisa Guvernului Romaniei, in vederea gasirii vinovatilor si tragerii la raspundere a acestora.

Asociatia Patronala Mamaia este membra a Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, care reprezinta un parteneriat public - privat intre autoritatile locale si regionale, asociatiile patronale si profesionale, camera de comert teritoriala si un touroperator de renume mondial. Scopul comun al acestora este dezvoltarea si promovarea litoralului romanesc, precum si elaborarea si implementarea unei strategii de dezvoltare a zonei, crearea unui brand al litoralului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#energie electrica ENEL, #Asociatia Patronala Mamaia, #plangere Guvern Enel , #electricitate
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Dati in judecata ENEL daca aveti contracte facute ca sa va apere, daca nu ati fost destepti cand ati facut contractele atunci degeaba umblati pe la guvern!