Cine sunt oamenii care ard zilnic gunoaie la marginea Bucureștiului. Sclavi în condiții de ev mediu: "Acolo nu a călcat picior de politician cu intenția de a repara un drum"

Luni, 15 Noiembrie 2021, ora 20:05 4617 citiri
Imagine care poate fi văzută zilnic la marginea comunei Sintești FOTO Facebook/ Octavian Berceanu

Octavian Berceanu a prezentat luni, 15 noiembrie 2021, realitatea cruntă dintr-un sat de lângă București.

Fostul șef al Gărzii de Mediu critică dur nepăsarea autorităților față de situația socială precară în care se află locuitorii.

Cunoscut pentru problemele legate de arderile ilegale, satul din Ilfov se confruntă cu o gravă problemă socială, iar locuitorii pare că sunt condamnați la sclavie: nu au cărți de identitate, drumurile sunt acoperite de noroaie de jumătate de metru, iar locuințele nu au electricitate și canalizare, reclamă fostul șef al Gărzii de Mediu într-o postare pe Facebook.

”Life of Sintesti, near Bucharest.

15 nov 2021 5.00 pm

Problema socială este la fel de mare ca problema de mediu, doar că acolo nu a călcat picior de politician cu intenția de a repara un drum, de a trage canalizare, de a racorda la curent o casă, de a rezolva cumva sutele de case ridicate ilegal. E locul în care încă se mai practică o formă de sclavie modernă pentru că mulți nu au nici cărți de identitate.

Cum să trimiți copiii la școală prin noroaie de juma de metru, murdari pentru că nu există racordări la electricitate și canalizare?”, a scris Berceanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii