O centrala nucleara a facut concurs de angajare cu... costume de baie

Marti, 27 Iunie 2017, ora 10:594392 citiri
O centrala nucleara a facut concurs de angajare cu... costume de baie
Foto: Facebook/ Infocentrum JE Temelin

Reprezentantii unei centrale nucleare din Cehia au avut o idee inedita de concurs pentru angajarea unui stagiar.

De fapt, a fost vorba despre o interna absolventa de liceu, iar proba de concurs aleasa de compania Temelin nu a fost una scrisa sau cat de cat intelectuala, ci una de... costume de baie.

Pe pagina de Facebook a centralei nucleare au fost postate, saptamana trecuta, imagini cu 10 absolvente de liceu in bikini si purtand casca de protectie, relateaza CNN.

Potrivit postarii, tanara cu cel mai mare numar de like-uri ar fi urmat sa fie incoronata "Miss Energy 2017" si, mai mult, sa inceapa un internship de doua saptamani in cadrul companiei.

"Credem ca pozele sunt de foarte mult bun gust. Combinatia de frumusete si mediu industrial confera un rezultat interesant", a transmis compania intr-un mesaj.

Internautii nu au fost insa la fel de incantati.

"Considerati numarul de like-uri de sub imaginea cu o tanara pe jumatate dezbracata ca fiind adecvat si/sau un criteriu de bun gust pentru o oportunitate de cariera promovata ca fiind 'profesionista'?", a scris un utilizator Facebook.

Postarea respectiva a fost stearsa, iar dupa doua zile reprezentantii companiei au cerut scuze intr-un mesaj postat pe contul de Facebook si au anuntat ca tuturor celor 10 tinere li se va oferi un post de internship.

"Scopul competitiei a fost sa promoveze educatia tehnica. Insa daca viziunea originala a generat indoieli sau ingrijorare, ne pare foarte rau", a mai transmis compania.