Norul de fum toxic care va acoperi Bucureștiul. "La 10 kilometri de Parlamentul României instituțiile statului sunt zero"

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 18:27 9157 citiri
Norul de fum toxic de la Sintești, la marginea Bucureștiului, este vizibil de la mare distanță FOTO Facebook/ Octavian Berceanu

Fostul șef al Gărzii de Mediu a surprins în după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 noiembrie, un nor de fum uriaș rezultat ca urmare a activității infracționale.

"Atenție, vine inversiunea termica din Sintești!

Tot fumul merge către cartierul Berceni, Sector 4 și mai departe, spre centru.

La incendiul de cabluri se va deplasa o masina de pompieri, in următoarele 15 minute.

Asteptam ca Politia sa se autosesizeze si sa solicite interventia comisarilor din Garda de Mediu.

Din păcate, infracționalitatea a revenit la "normal", cu toate ca Garda de Mediu postează ca este in Sintesti. Au fost, dar începe meciul...

Sintești este cântarul capacității politicienilor și a Guvernului de a face ceva pentru oameni.

Dacă la 10 km de Parlament institutiile statului sunt ZERO, ce sa ne mai asteptam in caz de inundații, pandemie, cutremur sau decesul poștașului?", arată Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu din partea USR, demis de fostul premier Cîțu, într-o postare pe Facebook.

Garda de Mediu a afirmat, pe de altă parte, că ar fi stins sâmbătă mai multe focare de incendiu în care erau arse cabluri şi deşeuri, în localitatea Sinteşti. Declarațiile acestora au fost făcute înainte de cele ale lui Berceanu.

Incendiile provocate în comunitățile sărace de la marginea Bucureștiului afectează capitala în special în weekend, în seara dinspre sâmbătă spre duminică. Berceanu a explicat recent că duminica oamenii care ard deșeuri sunt vizitați de colectorii de fier.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News