De Ziua Mondiala a Mediului, copiii pot salva Pamantul

Vineri, 11 Mai 2012, ora 23:52
3210 citiri
De Ziua Mondiala a Mediului, copiii pot salva Pamantul

Intreaga lume sarbatoreste, de 40 de ani, pe 5 iunie, Ziua Mondiala a Mediului. O zi in care constientizam mai mult decat oricand ca depinde de fiecare dintre noi sa pastram Pamantul o planeta vie, sa reducem poluarea, sa producem energie cu resurse regenerabile si sa pastram resursele naturale pentru ca ele reprezinta sursa vietii.

RFI Romania se alatura acestei initiative si ii invita pe copii sa fie "Salvatorii Pamantului". Cei mici, cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, au posibilitatea sa realizeze un desen cu tema "Salvati Pamantul", pe care ulterior il vor putea trimite prin mail (fotografia nu trebuie sa depaseasca 300k) pe adresa concurs@rfi.ro, impreuna cu o scurta poveste a acestuia.

Efortul celor mici nu va fi zadarnic pentru ca fiecare participant va primi automat un puzzle personalizat cu Ziua Mondiala a Mediului. Mai mult, fiecare idee salvatoare va fi postata pe site-ul postului de radio impreuna cu povestea desenului.

Participantii care vor strange cele mai multe like-uri pe pagina de pe www.rfi.ro vor fi premiati zilnic cu un joc modular "Instalatie Eoliana", nominalizat la Toy Fair 2011 (Nurenberg) la categoria "Jucaria Verde" a anului.

De Ziua Mondiala a Mediului, pe 5 iunie, RFI Romania va realiza si o expozitie cu cele mai inspirate desene ale micilor salvatori. Mai multe detalii pe www.rfi.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#ziua mondiala moediu RFI, #concurs copii radio RFI , #verde