Campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!" si-a desemnat castigatorii!

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 12:52
733 citiri
Campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!" si-a desemnat castigatorii!

Asociatia ECOTIC si ECOTIC BAT au derulat in perioada 4 Noiembrie 2013 - 25 Noiembrie 2014, campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!" adresata organizatiilor publice si companiilor private pentru debarasarea gratuita a deseurilor de echipamente electrice si electronice si a deseurilor de baterii si acumulatori portabili.

Programul s-a adresat organizatiilor publice, companiilor private si asociatiilor fara scop patrimonial care au dorit sa predea deseuri de echipamente electrice si electronice si deseuri de baterii si acumulatori portabili.

In cadrul acestei campanii, 213 entitati au predat 612 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice si 52 de companii au predat 2 tone de deseuri de baterii si acumulatori portabili.

Asociatia ECOTIC si ECOTIC BAT au acordat in cadrul acestei campanii urmatoarele premii:

  • Marele premiu pentru DEEE este un voucher pentru achizitii de plante ornamentale in valoare de 500 EURO (fara TVA), se acorda companiei Frigoglass Romania pentru predarea cantitatii celei mai mari de DEEE - 294 500 kg.
  • Marele premiu pentru DBA este un voucher pentru achizitii de plante ornamentale in valoare de 250 EURO (fara TVA), se acorda companiei FLEXTRONICS ROMANIA pentru predarea cantitatii celei mai mari de DBA- 388 kg.

De asemenea, in cadrul tombolei au mai fost premiati cu cate o tableta, urmatorii:

Categoria DEEE

  • Servus Information and Communication Technologies
  • Konika Minolta Business Solutions
  • MBL Computers

Categoria DBA

  • Hitachi Power Tools
  • Total Technologies
  • Vitacom Electronic

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 400 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 50.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 8 ani de activitate. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, dar si pe pagina de Facebook dedicata a Organizatiei ECOTIC.

Despre ECOTIC BAT:

ECOTIC BAT este o organizatie autorizata de Ministerul Mediului si Padurilor prin licenta de operare cu nr RO B&A 002/2012 in vederea indeplinirii responsabilitatilor de colectare si reciclare a deseurilor de baterii si acumulatori portabili si industriali. ECOTIC BAT utilizeaza experienta si expertiza organizatiei ECOTIC pentru a dezvolta o infrastructura de colectare a deseurilor de baterii si acumulatori portabili. Acest fapt va facilita realizarea tintelor pentru producatorii afiliati si in acelasi timp, sa asigure derularea operatiunilor de tratare, reciclare si eliminare intr-o maniera care sa nu afecteze negativ mediul inconjurator si sanatatea oamenilor.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Recicleaza cu ECOTIC, #castigatori Recicleaza cu ECOTIC, #premii Recicleaza cu ECOTIC , #reciclare