Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Calea catre un oras curat

Advertorial
Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 11:38
14062 citiri
Calea catre un oras curat

Pentru a avea un oras curat, este foarte important ca locuitorii orasului sa colecteze selectiv deseurile, iar aceast lucru se poate face prin utilizarea de recipiente speciale, precum: pubele, eurocontainere, cosuri de gunoi sau cosuri pentru colectare selectiva.

Colectarea selectiva are ca scop principal protejarea mediului inconjurator. Impactul asupra mediului si asupra biosferei este negativ atunci cand aruncam chiar si un lucru mic, banal, in locuri neamenajate pentru colectarea deseurilor.

Aceste deseuri aruncate la intamplare pot influenta mediul prin aspecte negative precum: poluarea apelor de suprafata, poluarea aerului, modificari de peisaj si asa mai departe.

Cea mai la indemana solutie este utilizarea cosurilor de gunoi, a pubelelor si eurocontainerelor create special pentru reciclare. Piata are o diveritate de astfel de produse, ceea ce face ca alegerea sa fie una informata si ideala pentru mediul in care vor fi folosite.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania care comercializeaza cosuri de gunoi, pubele si alte produse pentru mentinerea curateniei, este Sanito.ro.

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu, Sanito.ro este unul dintre brandurile puternice de pe piata si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania.

Echipa de specialisti de la Sanito.ro poate oferi informatii complete si de specialitate despre toate produsele existente in magazin.

De aici, pot fi achizitionate cosuri pentru colectare selectiva, cosuri de gunoi clasice, din plastic, inox sau alte materiale dure, pubele, eurocontainere, atat pentru uz casnic, pentru birou sau pentru domeniul public, produse de o calitate exceptionala, care vor satisface cerintele celor care le-au achizitionat.

De exemplu, de la Sanito.ro poti achizitiona cosul de gunoi pentru reciclare BAERUM A. Cu un design modern, acest cos de reciclare compact este realizat din otel inoxidabil si este potrivit atat pentru acasa, cat si pentru birou.

Un alt model ideal pentru reciclare selectiva este EcoSort. Acest set de reciclare selectiva EcoSort ofera o solutie flexibila pentru separarea la sursa a materialelor eliminate ca deseuri.

Acesta are un design modern si elegant si se potriveste perfect atat intr-un mediu de birouri, cat si pentru uz casnic. Capacele cosului sunt prevazute cu orificii ce permit o utilizare usoara fara a atinge cosul.

Sunt disponibile in opt culori si pot fi completate cu o eticheta aplicata in aceiasi culoare, ce permite o diferentiere usoara a diferitelor tipuri de deseuri. Acest tip de cos este foarte rezistent, fiind confectionat din polimeri duri.

Pubelele si cosurile de la Sanito.ro sunt realizate din material de cea mai inalta calitate, sunt rezistente la radiatii ultraviolete si la extreme inferioare si superioare de temperatura.

Raspunderea noastra, a tuturor, este sa ne protejam orasul, localitatea si astfel, sa avem grija de sanatatea planetei, prin solutii profesionale pentru colectarea selectiva a deseurilor, prin amplasarea de eurocontainere si pubele, cosuri de gunoi, cosuri de colectare selective, atat in orase, sate, parcuri, cat si in interiorul institutiilor publice, cladirilor de locuinte sau de birouri.

Printr-o colectare selectiva a deseurilor putem aduce schimbari importante atat in viata economica, cat si in viata sociala. Atfel, trebuie sa ne educam copiii in spiritul respectului fata de om si fata de natura.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#colectare selectiva, #reciclare deseuri , #reciclare