Cruzime inimaginabilă. Medic ginecolog acuzat de omor: arunca copiii prematuri la coșul de gunoi până mureau sau îi ucidea pentru a ”nu mai ocupa loc în incubator”

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 07:50 13856 citiri
Medic FOTO / pexels.com

Medicul ginecolog Florian Robe este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi.

El este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată avocatul Cuculiș.

Ginecologul va fi audiat vineri, 7 octombrie, la ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit avocatului Cuculiș, din declarațiile date de asistente și cadre medicale de la Matermitatea Polizu, ”aceasta era o practică”.

”Am reușit să documentez acest caz însă reiese din declarațiile date de martori că Polizu prin acest “Dr. Robe”, era un abator de copii prematuri, aruncați la propriu în coșul de gunoi, până mureau. Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise, au fost și filmate și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor”, mai precizează avocatul.

El mai amintește că un bebeluș ”a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară” și i s-ar fi făcut acte în fals ca să nu se afle de această ”practică”:

”Este începutul poveștii și probabil că vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com