Medicul estetician din Constanța acuzat că a mutilat mai multe femei a fost plasat sub control judiciar. Nu mai are voie să opereze

Joi, 14 Martie 2024, ora 09:24
1863 citiri
Medicul estetician din Constanța acuzat că a mutilat mai multe femei a fost plasat sub control judiciar. Nu mai are voie să opereze
Medicul estetician din Constanța acuzat FOTO / captură ziuadeconstanta.ro

Medicul acuzat că a mutilat mai multe persoane după ce a făcut operaţii estetice este cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a mai efectua intervenţii chirurgicale.

“Faţă de persoana în cauză au fost dispuse măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile şi interdicţia de a efectua intervenţii chirurgicale de orice natură”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţiştii au făcut marţi, 15 percheziţii într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală.

Percheziţiile au avut loc în municipiul Bucureşti, la locuinţele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor şi la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, au precizat poliţiştii.

Ei au menţionat că în urma extinderii cercetărilor au loc verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Vizat de aceste percheziţii este acelaşi medic specialist în chirurgie plastică, care era cercetat sub control judiciar după ce făcuse trei operaţii în urma cărora pacientele au suferit complicaţii medicale şi au rămas cu probleme estetice grave şi permanente.

Măsura anchetării sub control judiciar în precedentul dosar a fost luată la sfârşitul lunii ianuarie de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

“În cauză s-a reţinut că inculpatul H.S., medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul «reducţie mamară cu implant de silicon» şi «abdominoplastie» asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente. În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave şi permanente. În data de 10.10.2023, la o altă unitate medicală din municipiul Bucureşti, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate M.M.C., în urma căreia au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente”, au precizat procurorii.

O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Avocatul Adrian Cuculis a revenit cu noutăți în cazul concurentei de la iUmor, care acuză un medic stomatolog de viol. „Schimbare majoră în dosarul medicului dentist acuzat de multiple...
#medic, #acuzat, #mutilat, #Femei, #Constanta , #medici