Valentin Jucan a lansat un proiect online pentru a explica ce este CNA-ul

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 22:071346 citiri
Valentin Jucan a lansat un proiect online pentru a explica ce este CNA-ul
Foto: Captura video

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a lansat, marti, un proiect online in care isi propune sa explice, pe intelesul tuturor, ce este CNA-ul si cum functioneaza.

"Consider ca imbunatatirea spatiului audiovizual trebuie sa porneasca si dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia in legatura cu drepturile pe care le are in legatura cu presa radio sau tv dar mai ales in legatura cu obligatiile pe care radiodifuzorii le au realizarea actului jurnalistic.

Prin urmare, am decis sa realizez un proiect intitulat, generic, "Intelege televiziunea". In calitate de membru C.N.A., imi propun sa explic, pe intelesul tuturor, ce este C.N.A.-ul, cui foloseste si cum este organizat, care sunt mecanismele de functionare a presei audiovizuale", precizeaza pe Facebook Valentin Jucan.

Potrivit acestuia, scopul proiectului, care se va desfasura pe o perioada de cel putin un an, este educatia media.

"Acest proiect se desfasoara sub forma unor clip-uri de scurta durata, publicate in mediul on-line, respectiv pe platformele proprii de socializare si este destinat publicului larg, prezentat intr-o forma pe intelesul tuturor, cu un singur scop: educatia media. Proiectul se va desfasura pe o perioada de cel putin un an, cu o periodicitate a publicarii videoclipurilor de doua saptamani", mai afirma Valentin Jucan.

I.O.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News