Valentin Jucan a demisionat din CNA. Cine ii ia locul si ce va face in continuare

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 15:132828 citiri
Valentin Jucan a demisionat din CNA. Cine ii ia locul si ce va face in continuare
Foto: Facebook/Valentin Alexandru Jucan

Valentin Jucan a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului - C.N.A.

Jucan a declarat pentru Ziare.com ca in continuare se va concentra pe proiecte personale si ca vrea sa isi finalizeze lucrarea de doctorat.

"Am sa raman pe partea de consultanta media si afaceri europene. Am un proiect pe care l-am inceput inainte de a fi membru CNA. Un proiect care tine de educatie si mai am un proiect la care tin foarte mult. Este un proiect nou si care include partea de consultanta media si afaceri europene, dar se desfasoara in Orientul Mijlociu. Si vreau sa finalizez lucrarea de doctorat", ne-a declarat Jucan.

Locul lui Jucan la CNA va fi luat de Mihai Badea, cel care a fost pus supleantul sau odata cu numirea sa ca membru al Consiliului in 28 februarie 2012.

"Dansul vine automat. Acum ca a fost inregistrata demisia mea, presedintele institutiei intocmeste decizia de numire a supleantului meu. Lucrurile sunt clare. De joi, Mihai Badea va participa la sedinta. Institutia nu ramane fara un membru CNA", a punctat Jucan.

Totusi, nu se stie cand Parlamentul se va reuni pentru a numi un nou membru, avand in vedere ca in decembrie mandatul a inca sase membri CNA vor expira. Este foarte posibil ca din februarie postul ocupat pana acum de Jucan sa ramana vacant si ca Parlamentul sa se reuneasca abia dupa ce expira si mandatele celor sase, in decembrie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News