Un startup romanesc va construi prima retea globala de ecrane digitale pentru publicitate, cu bani de la cei mai duri finantatori din lume

Comunicat de presa
Joi, 15 Februarie 2018, ora 16:31
7880 citiri
Un startup romanesc va construi prima retea globala de ecrane digitale pentru publicitate, cu bani de la cei mai duri finantatori din lume

Prima editie a acceleratorului Techstars Dubai, un program care se concentreaza pe zona de Smart Cities, realizat de Techstars impreuna cu Ginco, a selectat proiectul romanilor de la The Pole Society.

Techstars este unul dintre cele mai selective acceleratoare la nivel global, sub 2% dintre aplicantii la program fiind admisi.

Proiectul The Pole Society consta intr-o platforma inteligenta dedicata campaniilor publicitare desfasurate in mediile Digital Out Of Home (DOOH).

Compania condusa de Bogdan Savonea a obtinut finantare de la Techstars si Ginco, unul dintre cele mai mari grupuri de companii din Orientul Mijlociu, pentru a realiza prima retea interconectata la nivel global de ecrane digitale indoor si outdoor.

Sergiu Gruita, fost Media Manager Europe la P&G, si Matei Psatta, fost director de marketing Vola.ro si director de strategie digitala la Leo Burnett, s-au alaturat echipei The Pole Society.

The Pole Society (TPS) Engage inseamna o singura platforma conectata in diferite retele de ecrane digitale indoor si/sau outdoor din orase, tari si continente diferite.

Prin intermediul platformei, un utilizator poate demara campanii publicitare pe mediile Digital Out Of Home (DOOH), atat indoor cat si outdoor, indiferent de orasul sau tara in care sunt instalate ecranele fizice.

De asemenea, platforma ofera oportunitati avansate de targetare prin eliminarea restrictiilor de timp - un utilizator putand selecta chiar si numai o ora de publicitate, precum si posibilitatea derularii campaniilor cu continut reactiv, care se adapteaza mediului si audientei.

In pachetul standard, orice utilizator are acces la contextualizarea campaniilor pe baza de timp, trafic si vreme.

Pentru campanii cu adevarat unice, pot fi utilizate baze de date proprii ale utilizatorului platformei sau triggere avansate bazate pe AI si Computer Vision, care includ, printre altele, date demografice in timp real si analiza detaliata a traficului auto.

Totodata, The Pole Society anunta un parteneriat global cu startup-ul Omni X Labs din Statele Unite ale Americii, membru Techstars Dubai, companie specializata pe analiza de tip machine learning a traficului auto.

Omni X Labs ofera oportunitati de targetare variata si reporting pe traficul auto din proximitatea panourilor digitale.

"Faptul ca am fost selectati de Techstars este un privilegiu pentru noi, in primul rand pentru ca avem astfel ocazia sa lucram cu pionieri internationali din industria de advertising si DOOH. Stim ca piata de outdoor digital e departe de a-si atinge potentialul, dar am observat din ce in ce mai multe companii care incep sa inteleaga beneficiile unei solutii tehnologice integrate si sa investeasca in acest sens - asa ca ne bucuram ca avem ocazia sa contribuim la cresterea industriei", a declarat Matei Psatta, co-fondator The Pole Society.

Platforma TPS Engage este activa in Romania din Aprilie 2017 in parteneriat cu Phoenix Media si administreaza exclusiv portofoliul media al Globalworth. The Pole Society este membru fondator al European Tech Alliance.

Din management-ul The Pole Society mai fac parte Bogdan Savonea (CEO), Abdel Bendaoua (presedinte), Dan Florea (COO), Mihai Pocorschi (CTO), Sergiu Gruita (Managing Director), Matei Psatta (CMO) si Florin Mihoc (membru al board-ului).

Printre companiile care au apelat deja la TPS Engage se numara Coca-Cola, H&M, Nespresso, IQOS si Vodafone.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.thepolesociety.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Pole Society retea display, #DOOH Dislpay Network Romania , #publicitate