Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Media > televiziune
A   A   A

Un milionar din top 10 a primit licenta pentru o televiziune la Constanta

Un milionar din top 10 a primit licenta pentru o televiziune la Constanta
Foto: Ziua de Constanta
Milionarul Valentin Gabriel Comanescu a primit, prin intermediul firmei sale Atelier Media, licenta pentru postul local Black Sea TV Constanta.

Potrivit documentatiei depuse la CNA, investitia se ridica la 300.000 de euro, iar postul de televiziune va avea cate sase ore de emisie de luni pana sambata si 18 ore de videotext.

Duminica, postul de televiziune va avea trei ore de emisie. In plus, 92,00% din continutul difuzat de Black Sea TV Constanta va fi productie proprie, informeaza Pagina de Media.

Conform documentatiei depuse, postul generalist va avea programe de informare (60%), educative, culturale si religioase (30%) si publicitate (10%). Black Sea TV Constanta va fi distribuit prin reteaua de telecomunicatii electronice ale Intersat SRL, care deserveste Constanta.
Gabriel Comanescu, proprietarul Upetrom, este pe locul sase in topul celor mai bogati romani, potrivit Forbes Romania, cu o avere estimata la 480 - 500 de milioane de euro.

Atelier Media SRL Constanta este detinuta de Comanescu Gabriel Valentin (94%), Pascu Valentin (2%), Vintila Alin Cezar (2%) si Matei Alexandru Catalin (2%).
Facebook ShareTweet
 Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 19:32

 Articol citit de 2850 ori

Citeste si: