Un actor acuza TVR ca i-a furat ideea pentru formatul unei emisiuni

Joi, 28 Martie 2019, ora 12:26 8567 citiri
Foto: Facebook/Razvan Oprea

Actorul Razvan Oprea, cunoscut pentru aparitiile in Mondenii si care joaca la Teatrul National Bucuresti, acuza Televiziunea Romana ca i-a furat ideea pentru formatul unei emisiuni.

Intr-o postare pe Facebook, actorul sustine ca o emisiune care este difuzata la TVR in prezent este inspirata dintr-un proiect cu care el a participat la un concurs organizat de televiziunea nationala in 2014.

Razvan Oprea spune ca emisiunea de la TVR se numeste "Descalecati in Carpati", iar cea din proiectul sau purta numele de "Descopera Romania din sa".

"HOTIII! HOTILOR! Conceptul acestei emisiuni a fost depus de mine la TVR in cadrul unui concurs in 2014 si a fost furat si facut 'in house' in mod ilegal!

Nu am acum nici resursele si nici timpul sa stau sa dau in judecata si sa ma lupt in justitie.. doar imi exprim amaraciunea.. ASTA E ROMANIA! Cum sa faci asa ceva: anunti un concurs si in loc de a anunta castigatorii, tii la cutie proiectul si apoi il faci tu, ca si cum ti-a venit acum, tie ideea asta!", a scris actorul Razvan Oprea pe Facebook.

Actorul a incercat sa ia legatura cu cei de la TVR pentru a primi lamuriri, dar ca s-a lovit de refuzuri.

"I-am contactat pe cei de la TVR acum un an, le-am scris, i-am sunat, dar nu am primit nici un raspuns. Eu nu mai am proiectul respectiv, nu-l mai gasesc, m-am mutat de doua ori de atunci, posibil sa-l fi ratacit, dar stiu o multime de oameni ca am depus acest proiect si le-am povestit despre el la vremea respectiva.

Am incercat sa-l contactez si pe prezentatorul emisiunii, dar tot asa, n-am primit niciun raspuns. Nu-i dau in judecata, dar e urat ce-au facut, e un plagiat slab", a declarat actorul pentru Libertatea.

TVR nu a comentat deocamata informatia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News