TVR se pregateste din nou de evaluari. Mai intai directorii, apoi angajatii

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 19:11 3271 citiri
Foto: Arhiva

Consiliul de Administratie (CA) al TVR a decis, marti, sa demareze procedurile pentru evaluarea personalului de management si a personalului de executie din Televiziunea Romana.

In urmatoarea sedinta, ce va avea loc saptamana viitoare, CA va decide modul in care se vor face aceste evaluari, precum si membrii comisiilor de evaluare, au anuntat surse din institutie, citate de Mediafax.

Daca intr-o prima etapa ar fi evaluati directorii TVR, in cea de-a doua etapa la evaluare vor fi supusi restul angajatilor.

Stelian Tanase arunca bomba: TVR s-ar putea inchide in primavara

Astfel de evaluari ar urma sa fie realizate anual, ca urmare a restructurarii personalului ce s-a desfasurat anul trecut in Televiziunea Romana.

La inceputul anului 2013, pe vremea presedintelui-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, au fost concediati 619 angajati ai TVR.

Potrivit actualului actualul presedinte-director general al TVR,Stelian Tanase, inainte de restructurare numarul angajatilor era de 3.149, pentru ca ulterior, in urma concedierilor, TVR sa ramana cu 2.535 de angajati.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com