TVR angajeaza un fost ofiter SRI, specializat in "depistarea comportamentului disimulat"

Duminica, 07 Octombrie 2018, ora 08:13 6586 citiri
Foto: Iceu Training Group

Dupa ce saptamana aceasta am aflat ca Nicolae Melinescu revine in TVR, iata ca televiziunea publica mai face o miscare neasteptata si il angajeaza pe Septimiu Marica, un fost ofiter SRI, specializat in "depistarea comportamentului disimulat".

Informatia este oferita de Pagina de media, care stie si ce post va ocupa fostul ofiter - ombusman, mai exact cel care tine o legatura intre TVR si telespectatori.

Angajatii TVR au aflat de noul coleg printr-un comunicat intern.

Iata cine este Septimiu Marica potrivit companiei de consultanta Iceu Training Group:

"Lector Universitar Doctor, Expert stiintific la nivel national, Ofiter de Executie si Analist - Serviciul Roman de Informatii (2000-2008) si Trainer certificat in Detectarea Comportamentului Simulat.

Septimiu Marica a activat in perioada 2000 - 2008 ca Ofiter de Executie si, ulterior, Ofiter Analist in cadrul Brigazii Antiteroriste - Serviciul Roman de Informatii si este Trainer certificat in Detectarea Comportamentului Simulat.

Ca reprezentant national si in calitate de ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, a contribuit la infiintarea "Centrului Zonal de Inalte Studii pentru Prevenirea si Contracararea Bioterorismului" in parteneriat cu FBI (Federal Bureau of Investigations), Universitatea "DE PAUL" din Statele Unite ale Americii (Chicago, Illinois), Ministerul Administratiei si Afacerilor Interne si Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Este Lector Universitar Doctor, Sef de lucrari si Expert stiintific la nivel national, in cadrul unor universitati din tara.

Incepand cu anul 2014, ofera consultanta companiilor multinationale din Romania, in aria sa de expertiza."

Pozitia de ombudsman in general, intr-o redactie, are rolul de a stabili un echilibru intre public si publicatia sau postul respectiv. El face munca de semnalare a greselilor in articole, de semnalare a derapajelor etice si va raspunde cererilor cititorilor pentru a usura munca jurnalistului si pentru a asigura o legatura directa cu publicul, explica Pagina de media.

Zilele trecute am aflat ca Madalina Radulescu Vochin, noul sef interimar al Stirilor TVR, il readuce in televiziunea publica pe vechiul crainic din perioada comunista Nicolae Melinescu, pe un post cu putere de decizie.

Citeste mai multe despre Crainicul lui Ceausescu revine in TVR. Cata putere va avea?

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News