TVR 1 si TVR 2 ar putea fi redenumite

Vineri, 08 August 2014, ora 19:54
3474 citiri
TVR 1 si TVR 2 ar putea fi redenumite

Posturile de televiziune TVR 1 si TVR 2 ar putea fi redenumite TVR si TVR Plus, Societatea Romana de Televiziune comandand un sondaj in acest sens. In schimb, sindicatele din TVR acuza banii aruncati pe sondaje.

Presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca SRTv a comandat un sondaj ce va fi gata in doua saptamani.

"E un sondaj cu foarte multe intrebari. (...) Cineva a facut o observatie foarte buna. S-ar putea intelege (din actuala denumire - n.red.) ca al doilea canal este secundar, mai putin important. Si atunci vrem sa le dam niste nume usor identificabile, dar nu suntem in faza de nume precise", a subliniat Tanase.

Acesta a precizat si ca postul TVR 1 ar trebui sa se numeasca doar TVR, in timp ce pentru TVR 2 au fost facute mai multe propuneri

.

"Eu optez in cazul TVR 1 pentru TVR, dar este parerea mea. In cazul TVR 2 au fost facute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie", a mai afirmat directorul-general al TVR.

La randul sau, Cristian Zgabercea, coordonator cu atributii de producator general din TVR a sugerat ca TVR 2 ar putea fi redenumit TVR Plus.

"Nu s-a facut de ani de zile un astfel de studiu la TVR si cred ca este cazul sa se faca, pentru a putea lucra stiintific la grilele TVR si la strategia editoriala a TVR. (...) Ramanem cu un canal puternic generalist si cu un al doilea de News & Current Affairs sau il facem mai mult spre tineret si cu sport.

(...) Nu se renunta la denumirea TVR in orice caz, pentru ca TVR este unul din primele trei branduri din Romania potrivit unui sondaj mai vechi. Dar oricum nu s-a aprobat nimic. Au fost discutii intre noi si vom vedea ce spune sondajul", a mai precizat Zgabercea.

In schimb, Dragos Bocanaciu, presedinte al principalului sindicat din TVR, a declarat ca se arunca banii pe sondaje si audituri: "Se plang ca se platesc sambete si duminica la oameni, dar arunca cu nonsalanta banii pe diferite sondaje de opinie sau audituri externe, neintelegand ca, in 2014, deja toata lumea stie ce asteapta publicul de la TVR si anume programe de calitate".

Bocanaciu a mai explicat ca o emisiune de calitate aduce audienta si a dat exemplul "Viata satului".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#redenumire TVR 1 TVR 2, #redenumiri TVR, #TVR redenumit , #TVR
Comentarii