Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

TV Paprika iti aduce "Culoare in farfurie" cu chef Radu Dumitrescu

Advertorial
Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 12:20
8098 citiri
TV Paprika iti aduce "Culoare in farfurie" cu chef Radu Dumitrescu

Televiziunea preferata a pasionatilor de gatit vine cu o noua emisiune, produsa chiar in Romania, "Culoare in farfurie"! Retete gustoase din ingrediente de sezon prind culoare la TV Paprika, gatite alaturi de invitati din industrie si antreprenori, dar si vedete din alte domenii, precum actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle si nutritie Cori Gramescu, stilista Adina Buzatu.

Emisiunea se difuzeaza de luni pana vineri de la ora 21:00 si in reluare, de la ora 11:30.

Astfel, chef-ul gateste - in unul dintre episoade - impreuna cu Dragos Gurarosie, omul din spatele festivalurilor BurgerFest si Bucharest Craft Beer Festival. Cei doi prepara Grilled cheese cu pastrav afumat, preparatul ideal pentru un mic dejun consistent sau un pranz luat in fuga.

Alaturi de Ioan Bebeselea, bucatar-sef la restaurantul Syndicat Gourmet Sibiu, Radu Dumitrescu gateste ochiuri in tocana de ceapa, o reteta veche ardeleneasca, pentru care e nevoie de doar sase ingrediente - ceapa, rosii, oua, sare, piper si cimbru.

Cu Andrei Isac, care are un restaurant cu meniuri bazate doar pe oua - face omleta pufoasa cu trufe, la care ingredientul secret este cartoful fermentat timp de 5 zile in apa cu sare.

Antreprenoarea Valentina Ion va gati in emisiune cu faina albastra, omul de radio Ciprian Muntele va face o supa usoara de rosii cu ardei copti, iar Chef Mihai Toader-unul dintre primii concurenti ai Masterchef - prezinta o veche reteta evreiasca din zona Ilfovului, culeasa de la batranii care inca o mai gatesc.

In show-ul gastronomic "Culoare in farfurie cu chef Radu Dumitrescu" le vom vedea gatind si pe cateva vedete din alte domenii decat HoReCa, precum actorul Constantin "Bebe" Cotimanis, coach-ul de lifestyle si nutritie Cori Gramescu, stilista Adina Buzatu. Actorul va gati Brasovence pane a la Bebe, Cori Gramescu - Saramura taraneasca de pui, iar Adina Buzatu - un desert deosebit: Dovleac copt cu caramel sarat si fistic.

Emisiunea este presarata cu rasete si glume, iar telespectatorii vor avea parte de o experienta unica, invatand de la chef Radu Dumitrescu cele mai utile trucuri in bucatarie.

"Bucataria mea se invarte in jurul sezonului", spune chef-ul, care foloseste toamna hribii, iar iarna carnea, telina si conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor invata sa faca - printre altele - Risotto cu limba de vitel si crema de telina, Conopida en papillotte cu pastrav afumat si hrean sau Cocosel de munte cu piure de telina, vanilie si migdale.

Urmariti noua emisiune "Culoare in farfurie" si fiti la curent cu toate noutatile TV Paprika pe pagina de facebook: www.facebook.com/tvpaprikaromania.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#culoare in farfurie, #radu dumitrescu, #Tv Paprika , #stiri media