Turcescu, ofiter acoperit Stelian Tanase, apel catre membri CA din TVR

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 20:36
3945 citiri
Turcescu, ofiter acoperit Stelian Tanase, apel catre membri CA din TVR

Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a declarat, luni, ca le-a cerut membrilor Consiliului de Administratie (CA) al TVR sa se retraga, daca sunt agenti sub acoperire.

"Am cerut membrilor Consiliului de Administratie, daca sunt printre ei cumva agenti acoperiti, sa ia in consideratie retragerea lor sau a celui care este. Nu au avut nicio reactie. Era si normal. Daca ar fi facut asta, s-ar fi deconspirat si ar fi incalcat legea. Dar am facut acest apel foarte serios", a declarat Stelian Tanase, dupa sedinta de luni a CA al TVR.

El a mai spus ca intentioneaza sa faca acelasi demers si in cazul membrilor Comitetului Director al TVR, dar si in cazul jurnalistilor Televiziunii Romane.

"Ma voi adresa si Comitetului Director cu aceeasi rugaminte. Voi publica pe intranet un text in care solicit jurnalistilor care sunt agenti acoperiti sa se retraga. Ce pot sa fac? Ce-mi permite legea. Niste apeluri", a spus Tanase.

Intrebat daca are semnale concrete ca exista agenti sub acoperire in TVR, Stelian Tanase a raspuns: "La aceasta intrebare nu am voie sa raspund. Sigur ca am banuieli, ca toata lumea, si sunt niste personaje pe care le fixez asa si le masor comportamentul si uneori mi se pare ca sunt altceva, nu sunt doar jurnalisti. Dar de aici si pana la a spune ca X e agent acoperit sau Y e departe. Nu o sa fac acest pas, ca nu e corect".

De asemenea, Stelian Tanase a mai spus ca demersul sau este determinat de "scandalul cu Turcescu".

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Duminica, jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit pe blogul sau ca a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulata "Marturisire si spovedanie" a fost insotita de copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata. Pe livretul militar apare stampila MApN - UM 02515. Totodata, duminica seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, el a confirmat ca documentele sunt reale, fara a spune al carei institutii ar fi fost ofiter sub acoperire.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Stelian Tanase membri TVR agenti, #Stelian Tanase ofiteri sub acoperire , #TVR