Titluri stupide in presa din 2014

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 10:48
7277 citiri
Titluri stupide in presa din 2014
Foto: Morton Sprint

In dorinta de a avea cat mai mult trafic si de a ramane cat mai mult in mintea oamenilor, presa online apeleaza la titluri care mai de care mai "senzationale".

Pe langa "Ramai prost" sau "Nici noi nu stim de ce am dat aceasta stire", ziaristii multor publicatii online si nu numai si-au pus "mintea" la contributie si iata ce a iesit.

La putin timp dupa despartirea de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a fost avertizata de cei de la Spynews sa nu citeasca articolele despre el fara sa se pregateasca inainte. "Andreea Tociu, ia loc! Ia o pastila de inima si deschide articolul asta! Cat de repede te-a uitat Mitea! Si-a gasit deja o blonda cu care..", a fost titlul care sigur a facut-o pe vedeta de televiziune sa tresara.

Baietelul lui Mircea Badea a intrat imediat in atentia presei si multi s-au luptat pentru o poza cu el. In aceste conditii, jurnalistii au jubilat in momentul in care a aparut prima fotografie cu micul Vlad. Iar de acolo pana la sedintele foto a fost doar un pas. "O fi el ultimul badaran ramas pe micul ecran, dar fi-su e super baiat! Uite cum arata pustiul lui Mircea Badea! E simpatic foc, seamana cu Carmen", au notat cei de la Wowbiz.

Tot Spynews a dat lovitura cu titlul urmator: "I-a deschis portiera ca un gentleman, au plecat in Bentley-ul decapotabil, iar dupa cativa km....Soc! Columbeanu i-a aratat P..A Denisei Botcari". Oricat ar parea de ciudat era vorba despre "PANA", pentru ca masina omului de afaceri i-a cauzat probleme.

Dupa ce Pepe si Raluca au anuntat ca vor fi pentru a doua oara parinti toata lumea astepta ca cei doi sa divulge si sexul copilului. Apoi, misterul a fost deslusit, cantaretul urmand sa aiba un baiat, dar totusi ce mai trebuia sa afle presa? Ne-au spus cei de la Cancan, sub titlul urmator: "Nici daca stateai in casa cu Raluca si cu Pepe nu aflai ce au in plan! Are legatura directa cu fetita lor si cu sarcina sotiei!". Nu v-ati dat seama? Ei bine, ei se gandeau cum sa o anunte pe fiica lor, Maria, ca va avea un fratior.

Ceea ce se dorea a fi un articol informativ a starnit rasul printre utilizatorii de Internet. Vrand sa avertizeze oamenii, jurnalistii de la Adevarul au oferit urmatorul titlu: "'Cocosel de munte' dat in urmarire pe Ceahlau. Un pervers sexual se dezbraca si sperie turistele pe traseele montane".

Oana Roman a intrat de multe ori in atentia presei din diverse motive, subiectul articolului despre care discutam acum a fost ca vedeta de televiziune a mers sa isi faca un drenaj limfatic. Cum a anuntat Wowbiz acest lucru? Astfel: "Nu va speriati, nu-i un extraterestru! Oana Roman s-a invelit in curele si fire de zici ca-i in ghips, ca sa-si dreneze limfa".

Citind "Maruta a izbucnit in lacrimi azi dimineata! De vina este Simona Gherghe! Ce i-a facut frumoasa prezentatoare lui Catalin" te poti gandi ca simpatica vedeta a Antenei 1 i-a cauzat o mare durere sotului Andrei. Vina au purtat-o de fapt datele despre audienta, dupa cum arata SpyNews.

"Indila, chitita sa faca sex in Romania"? Asa a scris Click cand a anuntat ca celebra cantareata va veni in tara noastra, pentru concert, insotita de sotul sau.

Aproape ca ii plangi de mila vedetei Antena 1 daca citesti ceea ce a scris SpyNews: "Dan Capatos, despartire dupa 14 sezoane! Care au fost primele cuvinte ale prezentatorului emisiunii 'Un show pacatos'". Banuind ca nu ghiciti despre ce este vorba va spunem noi: Dan a renuntat la cana din care a baut ceai in timpul emisiunii.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#titluri comice presa, #titluri senzationale presa, #titluri amuzante presa , #presa