Suma fabuloasa platita de TVR pentru emisiunea lui Mircea Dinescu

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 15:14 6155 citiri

Televiziunea publica plateste 150.000 de euro in trei luni pentru emisiunea de duminica a lui Mircea Dinescu, "Politica si delicateturi".

"150.000 de euro costa trei luni in grila un show de folclor difuzat duminica de TVR 1", a declarat Adrian Bucur, prezentatorul Jurnalului de stiri de la TVR, vorbind despre emisiunea poetului, care este colaborator al TVR.

Cat castiga "vedetele" de la TVR - Mircea Dinescu, cel mai bine platit

Bucur, care face parte si din Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane, a facut afirmatia in fata membrilor CNA, relateaza Pagina de Media.

Acesta a atras atentia ca suma foarte mare nu se justifica pentru un program care inregistreaza audiente sub media postului public.

Pe langa emisiunea de duminica, Mircea Dinescu mai modereaza si un talk-show pe teme politice la TVR 2. Acesta din urma se difuzeaza saptamanal, in prime time.

Stelian Tanase: Salariile "varfurilor" TVR sunt barate la 70 milioane lei. Nistorescu are mai mult

Mai multi membri ai Consililui de Administratie al TVR au sustinut, in sedinta CNA de marti, ca numerosi colaboratori externi si televiziunii publice au contracte costisitoare pentru bugetul TVR, post aflat oricum intr-o situatie financiara dificiala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com