Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Studioul Cronicii Carcotasilor se muta din Pipera. Huidu: Am inteles ca sunt discutii cu Antenele

Marti, 23 Februarie 2016, ora 20:11
7187 citiri
Studioul Cronicii Carcotasilor se muta din Pipera. Huidu: Am inteles ca sunt discutii cu Antenele
Foto: Arhiva/Ziare.com

Studioul emisiunii Cronica Carcotasilor se muta din Pipera, anunta Serban Huidu, care precizeaza ca s-a incheiat contractul de inchiriere. Potrivit producatorului emisiunii de la Prima TV, "sunt discutii pentru ca acolo sa fie studiouri ale Antenelor".

Contractul pentru hala in care se filmau Cronica si serialul "Trasnitii" expira la sfarsitul acestei luni, iar demontarea platoului a inceput deja. "S-a incheiat contractul si s-a eliberat locul", a declarat pentru Pagina de Media Serban Huidu.

"Din cate am inteles, sunt discutii pentru ca acolo sa fie studiouri ale Antenelor", a mai declarat acesta pentru sursa mentionata.

Prima TV se afla in cautarea unui nou studiou pentru emisiune, insa, pentru moment, nu s-a semnat vreun contract in acest sens.

Contractul pentru spatiul din Pipera a fost pe zece ani. Conform unor surse apropiate postului Prima TV, citate de Pagina de Media, vechiul studiou al Cronicii urmeaza sa fie folosit de Antena 3.

Exclusiv Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA

Legat de locul filmarii urmatoarei emisiuni Cronica Carcotasilor, Serban Huidu a declarat: "Sunt mai multe variante posibile, dar exista si situatia in care pana pe 7 martie, cand avem prima editie, sa nu gasim un studio nou. Atunci vom filma in strada. Am mai filmat si in trecut, nu ar fi prima data. Noi nu ne victimizam".

Acesta a mai anuntat ca noul sezon vine cu si cu alte schimbari. In locul trupei Jukebox, care si-a anuntat plecarea in urma cu circa doua saptamani, va veni DJ Robert Georgescu, iar Cristian Hrubraru, care in sezonul trecut facea echipa cu Ioana Petric, nu se va mai afla la pupitrul emisiunii, el urmand sa se ocupe doar de Rock FM. Hrubaru a si postat pe Facebook un mesaj in acest sens.

Jukebox a plecat de la Cronica Carcotasilor: A cui a fost decizia si ce urmeaza Interviu

Tribunalul Bucuresti a respins, luni dupa-amiaza, solicitarea Antena Group de amanare a executarii silite cu 30 de zile, aceasta fiind una dintre cele 4 cereri de emitere a unor ordonante presedintiale depuse de reprezentantii trustului fondat de Dan Voiculescu.

Inca o veste proasta din instanta pentru Antene

Instanta urmeaza sa decida si asupra unei alte solicitari similare. Deciziile Tribunalului Bucuresti pot fi contestate la Curtea de Apel Bucuresti de catre Antena Group.

Fiind vorba despre ordonante presedintiale, Curtea de Apel Bucuresti va fixa un termen foarte scurt pentru judecarea acestor cereri, de maximum 1-2 zile.

Daca toate solicitarile vor fi respinse, ANAF va putea sa puna de indata in executare sentinta judecatoreasca referitoare la evacuarea cladirilor in care functioneaza cele 5 televiziuni, impreuna cu executorii judecatoresti.

Evacuarea printr-un ordin judecatoresc se obtine doar de la instanta de judecata si tot in procedura de urgenta, asa ca este foarte probabil ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa se stie daca se ajunge sau nu la evacuare, in cazul in care ANAF si Antena Group nu ajung prin mediere la o solutie de compromis.

Cele 5 zile pe care Antena Group le avea la dispozitie pentru evacuare voluntara au expirat in acest weekend.

ANAF a anuntat, vineri seara, ca incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in dosarul ICA, inclusiv cladirile Intact.

Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
#Cronica Carcotasilor schimba studio, #Antena 3 fost studio Cronica Carcotasilor, #Cronica Carcotasilor fara studio, #antena evacuare , #Antena 3