Stelian Tanase a incalcat regulamentele TVR, cu afirmatia despre "babele" si "betivii" votanti ai lui Ponta

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 22:29 4096 citiri

Comisia de Etica a televiziunii publice a anuntat, marti, ca directorul general al Televiziunii Romane, Stelian Tanase, a incalcat reglementarile TVR cand a afirmat ca Victor Ponta este votat de "babe" si "betivi".

Astfel, Tanase a incalcat Codul de conduita si Reglementarile privind blogurile din Televiziunea Romana, cu postarea din 13 noiembrie, de pe blogul sau, relateaza Mediafax.

Comisia de Etica remarca "sensul evident depreciativ" al afirmatiilor lui Stelian Tanase, care a descris astfel electoratul lui Victor Ponta, iar separarea categoriilor de alegatori ai celor doi candidati intrati in turul al doilea reprezinta incalcarea regulamentelor TVR privind postarile pe site-urile personale ale angajatilor Societatii Romane de Televiziune.

Autosesizare pe etica la TVR: Sub lupa, jurnalul fara proteste si blogul lui Tanase

"Daca ar vota numai utilizatorii de online, Iohannis ar castiga detasat. Dar numericeste vorbind, acest electorat este inferior numarului babelor din satele parasite si betivilor de prin carciumile rurale, al celor stransi pe marginea santurilor sa povesteasca ce le scriu copiii plecati in occident la munca. Ca din ce trimit ei traiesc.

Astia (spre deosebire de copiii lor) nu voteaza cu Iohannis, ci cu Ponta la indemnul primarului, mai ales daca pune si citeva kilograme de malai si faina in sacosa trecuta peste gard. In plus amatorii de online nu ies din casa duminica nici macar sa se duca la vot", a scris pe blog Stelian Tanase, pe 13 noiembrie.

Comisia de Etica a televiziunii publice s-a autosesizat pe 19 noiembrie, in acest caz.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com