Sport.ro va difuza seriale precum Nikita sau Familia Bundy: Noul sport national al romanilor e privitul la Tv

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 15:15 6107 citiri
Foto: Facebook/Sport.ro

Televiziunea Sport.ro se transforma si va incepe sa emita seriale precum Seinfeld, Familia Bundy, Doi barbati si jumatate, MASH, Southern Justice, Prison Break, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu, Nikita, dar si seriale romanesti precum Vine Politia, Baieti Buni si La Bloc.

Schimbarea a fost votata, marti, de CNA, anunta Pagina de Media.

"Canalul Sport.ro, inca de la inceputurile sale sub acest brand a avut sloganul 'noul sport national', noi adaugam 'noul sport national al romanilor este privitul la televizor'.

Mergem in continuare cu acest slogan, am incurajat de-a lungul timpului venirea unor evenimente noi si le-am spus ca ar fi de sport, jocurile electronice de exemplu, cursele de masini electronice, galele de fight, acum venim cu o insertie masiva de seriale dedicate publicului masculin", a declarat Costi Mocanu, Director of Diversification and Business Strategy la Pro TV.

Noile seriale vor fi difuzate in special pe tronsonul 16:00 - 23:00, dar Sport.ro va continua sa difuzeze evenimente sportive fotbalistice interne si internationale sau jocuri pe computer.

"Sportul nu dispare, macar pana la mijlocul lui 2018 trei competitii majore din sport vor putea fi regasite in grila canalului: Uefa Champions League, Europa League si o selectie de meciuri din Cupa Romaniei (...)

Ne propunem sa oferim in continuare tipuri noi de sport. Jocurile pe computer, chiar daca nu reprezinta cea mai sanatoasa manifestare sportiva, ele sunt populare. Vom reveni cu asa ceva. Programe de tip reality show ca Fear Factor vor reveni cu siguranta pe post", a declarat Costi Mocanu in fata membrilor CNA.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii