Selly isi face propriul show de dezbatere pe YouTube. Lansarea are loc pe 1 Decembrie

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 18:26
5168 citiri
Selly isi face propriul show de dezbatere pe YouTube. Lansarea are loc pe 1 Decembrie
Selly/Captura Foto

De Ziua Nationala a Romaniei, de la ora 20.00, Selly va prezenta, pe canalul sau de YouTube, unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, "Selly Show". Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat si se vrea a fi un upgrade de continut, care isi propune sa duca divertismentul la urmatorul nivel.

"Va fi cel mai tare show de divertisment din Romania, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost vazut nici pe TV, nici in online. Vom avea cele mai grele subiecte si cele mai amuzante provocari, vom invita cei mai mari oameni din Romania si ii vom pune in situatii in care nu au mai fost vazuti", a spus Selly.

"Selly Show" este rezultatul muncii lui Selly, impreuna cu o intreaga echipa profesionisti, si are toate ingredientele sa devina un pas care va face diferenta in ceea ce inseamna continut in Romania. De asemenea, platoul de filmare a fost conceput astfel incat sa respecte toate coordonatele tehnice necesare distantarii sociale.

"Daca pana acum m-am impartit intre scoala si pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregatit si pe care mi-l doresc. Sa ma implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, dupa cel din vara. Selly Show este gandit ca un spectacol fara reguli, cu atentie pentru detalii, care va lua prin surprindere atat invitatii, cat si publicul", a completat Selly.

Din 1 decembrie, de la ora 20:00, pe canalul de YouTube Selly, romanii vor putea urmari un show de divertisment in care vor fi dezbatute, alaturi de invitati speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societatii si in care vor avea parte de provocari si situatii imprevizibile. Urmatoarele editii vor fi difuzate pe 4, 11, 18, 24 si 31 decembrie, iar show-ul va reveni in 2021 cu forte proaspete si subiecte de actualitate.

Selly este unul dintre cei mai urmariti si longevivi creatori de continut din Romania, avand aproape 3 milioane de subscriberi pe YouTube. De asemenea, proiectul 5 GANG a dat nastere unui adevarat fenomen in randul publicului tanar, iar filmul 5 GANG: Un alt fel de Craciun, lansat in decembrie 2019, a inregistrat cel mai mare succes de box office al unui film romanesc din ultimii 30 de ani.

Ludovic Orban: In democratie, premierul e dat de partidul care castiga. Pentru noi, singurul adversar este PSD

VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitesti ar putea fi finalizat inainte de termen. "Podul peste Olt este spectaculos"

Spotify intră pe piața cursurilor video online. Acceptă plata doar pe site-ul propriu, ocolind comisioanele din App Store și Google Play
Spotify intră pe piața cursurilor video online. Acceptă plata doar pe site-ul propriu, ocolind comisioanele din App Store și Google Play
O nouă categorie de conţinut - cursuri video online - ar putea fi adăugată, în curând, în aplicaţia şi aşa aglomerată a celor de la Spotify. După ce s-a extins devenind o forță pe...
Ce se va întâmpla cu Gala Globurilor de Aur în următorii cinci ani
Ce se va întâmpla cu Gala Globurilor de Aur în următorii cinci ani
Globurile de Aur au anunţat luni că au ajuns la un acord cu CBS pentru a transmite evenimentul timp de cinci ani pe reţeaua americană, într-un semn de redresare pentru o ceremonie care a...
#selly, #selly vlogger, #media, #stiri media , #stiri media